POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present Política de Privacitat regula el tractament de les dades personals que l'USUARI pot facilitar a SUMMUN REAL ESTATE, S.L. (d'ara endavant EXPOFINCAS) a través de les següents pàgines web:

  • www.expofincas.com
  • www.expofinques.com
  • www.franquiciaexes.com
  • www.iege.es
  • www.nextria.es
  • www.dominum.es
  • www.qualiservice.es

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de EXPOFINCAS i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti algunes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de EXPOFINCAS, titular i responsable dels mateixos. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que, per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.EXPOFINCAS es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incomplets, no actualitzats, o amb dades de tercers.

Quines dades sol·licitem i para quina finalitat

Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els, no obstant això, les dades dels formularis ressenyats amb un asterisc () són d'obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

  • En el formulari de CONTACTE li sol·licitem les seves dades personals per respondre-li a les seves preguntes i/o facilitar-li la informació sol·licitada així com qualsevol altra relacionada amb la nostra activitat que considerem del seu interès.
  • En la secció REGISTRA'T li sol·licitem les seves dades per donar-li d'alta com a usuari i permetre-li l'accés als serveis reservats a usuaris registrats de la nostra web i, com a tal, per informar-li de les nostres activitats, productes i serveis.
  • En la secció NOTÍCIES li sol·licitem les seves dades personals per enviar-li el nostre butlletí de notícies periòdic així com altres informacions sobre els nostres serveis que considerem del seu interès.
  • Així mateix, en cas de rebre un correu electrònic sol·licitant qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte, si Vostè inclou dades personals en el mateix, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar-los als nostres fitxers corresponents.
  • Li informem també que en el cas de recepció del seu currículum vitae a través del correu electrònic de la nostra pàgina, les seves dades s'incorporaran als nostres fitxers de Recursos Humans amb la finalitat d'incloure'ls com a candidat en el supòsit en què es duguin a terme processos de selecció de personal.

En tots aquests casos les seves dades seran incorporades a un fitxer de “GESTIÓ”. L'acceptació de les presents polítiques de privacitat impliquen el consentiment de l'usuari per rebre les nostres informacions comercials relaciones amb la nostra activitat, inclusivament per mitjans electrònics, sempre que Vostè no ens indiqui el contrari en el correu electrònic rrhh@expofinques.com.

EXPOFINCAS, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

A qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, podent dirigir-se a SUMMUN REAL ESTATE, S.L. - Responsable de Dades Personals – Av. Diagonal 359-361 baixos, 08037 Barcelona o a l'adreça de correu electrònic rrhh@expofinques.com.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que ho considerem oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

Li informem que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, a excepció que l'usuari ens ho autoritzi expressament i en els casos legalment previstos.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre EXPOFINCAS i l'USUARI és per mitjà de l'adreça de correu electrònic facilitada, li informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes la comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l'article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic que prohibeix l'enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, li informem que l'acceptació de les presents condicions d'ús, implica la seva autorització expressa per remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes en l'adreça a dalt indicada, o en cada enviament que li remetem.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

EXPOFINCAS pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

Aquest lloc web usa cookies analítiques amb la finalitat d'analitzar les visites de la web i la realització d'estadístiques del lloc a través de Google Analytics. Si segueixes navegant ens autoritzes a la seva col·locació. Saber més