{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
318.500€
BARCELONA | El Poblenou Comprar Piso en El Poblenou, BARCELONA | 225-56

AVINGUDA DIAGONAL Excel·lent pis a l'Av. Diagonal de Barcelona de 100 m². Pis alt i completament exterior, molt assolellat i amb bones vistes. Es compon de saló – menjador, 5 habitacions, cuina recentment reformada i bany. Pis completament reformat i modern. Instal·lacions de llum i aigua noves. Dota de persianes elèctriques i calefacció. Molt a prop de la Rambla del Poblenou, del Centre Comercial Glòries i del Fòrum. A més, es troba a 15 minuts a peu de la platja de Bogatell, la zona empresarial “@22” i múltiples seus universitàries. Perfectament comunicat amb el metre (L4), autobusos i tramvia. Pis alt i completament exterior, assolellat. Té. Molt bones vistes. No dubti a trucar! __________________________________________ AVENIDA DIAGONAL Excelente piso en la Av. Diagonal de Barcelona de 100 m². Piso alto y completamente exterior, muy soleado y buenas vistas. Se compone de salón – comedor, 5 habitaciones, cocina recientemente reformada y baño. Piso completamente reformado y moderno. Instalaciones de luz y agua nuevas. Dota de persianas eléctricas y calefacción. Muy cerca de la Rambla del Poblenou, del Centro Comercial Glorias y del Fórum. Además, se encuentra a 15 minutos a pie de la playa de Bogatell, la zona empresarial “@22” y múltiples sedes universitarias. Perfectamente comunicado con metro (L4), autobuses y tranvía. Piso alto y completamente exterior, soleado. Tiene. Muy buenas vistas. ¡No dude en llamar! ______________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
510.000€
BARCELONA | Fort Pienc Comprar Piso en Fort Pienc, BARCELONA | 212-2565

Espectacular àtic exterior en bon perfecte estat de 100m² útils dels quals 17m² són terrassa orientada a Tarragona. L'immoble consta de tres habitacions, cuina tipus office amb galeria de 10m², bany complet i una condícia. Disposa d'un gran saló-menjador de 22m² amb xemeneia i sortida a terrassa. Finca d'obra vista amb ascensor. Situat en la zona Fort Pienc, és una zona estratègica, ben comunicat amb el transport públic i serveis necessaris del dia a dia. No dubti a visitar-ho. _________________ AICAT Núm. 8060. Espectacular ático exterior en buen perfecto estado de 100m² útiles de los cuales 17m² son terraza orientada a Tarragona. El inmueble consta de tres habitaciones, cocina tipo office con galería de 10m², baño completo y un aseo. Dispone de un gran salón-comedor de 22m² con chimenea y salida a terraza. Finca de obra vista con ascensor. Ubicado en la zona Fort Pienc, es una zona estratégica, bien comunicado con el transporte público y servicios necesarios del día a día. No dude en visistarlo. _________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
379.000€
BARCELONA | El Poblenou Comprar Piso en El Poblenou, BARCELONA | 225-79

Magnífic pis exclusiu de Exes Poblenou de 100m², disposa de 3 habitacions exteriors de les quals dues són dobles, dos banys complets amb banyera tots dos, saló menjador de 18m² amb sortida a balcó i cuina en perfecte estat. L'habitatge disposa de calefacció per radiadors elèctrics, terra de parquet, portes de fusta, finestres d'alumini i porta blindada. Finca d'obra vista de l'any 1996 amb ascensor. accessos adaptats i plaça de aparcament inclòs en el preu. A 3 minuts de la platja i passeig marítim. Truqui ara i demani cita. AICAT Nº 8060. ------------------------------------------------------------------------------ Magnífico piso exclusivo de Exes Poblenou de 100m², cuenta con 3 habitaciones exteriores de las cuales dos son dobles, dos baños completos con bañera ambos, salón comedor de 18m² con salida a balcón y cocina en perfecto estado. La vivienda dispone de calefacción por radiadores eléctricos, suelo de parquet, puertas de madera, ventanas de aluminio y puerta blindada. Finca de obra vista del año 1996 con ascensor, accesos adaptados y plaza de parking incluido en el precio. A 3 minutos de la playa y paseo marítimo. Llame ahora y pida cita. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
450.000€
BARCELONA | Sant Martí Comprar Piso en Sant Martí, BARCELONA | 009-5258

Espectacular pis reformat de 100m² útils, disposa de 3 habitacions dobles i exteriors, 1 vestitdor, 2 banys un d'ells complet amb plat de dutxa i l'altre amb banyera, terrassa orientat a mar amb sortida des del mateix saló de 25m², plaça d'aparcament i traster inclòs en el preu. Finca d'obra vista amb ascensor. L'habitatge disposa de calefacció gas natural, aire condicionat, parquet i finestres climalit. No ho dubti més i vingui a veure-ho. AICAT Nº 8060. ------------------------------------------------------------------- Espectacular piso reformado de 100m² útiles, cuenta con 3 habitaciones dobles y exteriores, 1 vestitdor, 2 baños uno de ellos completo con plato de ducha y el otro con bañera, terraza orientado a mar con salida desde el mismo salón de 25m², plaza de aparcamiento y trastero incluido en el precio. Finca de obra vista con ascensor. La vivienda dispone de calefacción gas natural, aire acondicionado, suelo de parquet, puertas de madera y ventanas climalit. No lo dude mas y venga a verlo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
335.000€
BARCELONA | El Poblenou Comprar Piso en El Poblenou, BARCELONA | 225-53

Magnífic baixos dúplex loft de 85m² ubicat a la zona de moda del Poblenou a prop de la Marbella, disposa de 2 habitacions dobles, dos banys i cuina americana. L'habitatge disposa d'una bona distribució i amb uns acabats d'alta qualitat, terra de ciment allisat, entablonado de pi envellit tenyit de roure, portes de vidre i fusteria de ferro. Al costat del transport públic <M> L4 Estació del Poblenou com també passen diverses línies d'autobusos per la zona i a uns pocs minuts de la platja. Gran oportunitat per preu i zona. No ho dubti mes vingui a veure-ho ara mateix, l'esperem. AICAT Nº 8060. ------------------------------------------------------------------------ Magnífico bajos dúplex loft de 85m² ubicado en la zona de moda de Poblenou cerca de la Marbella, cuenta con 2 habitaciones dobles, dos baños y cocina americana. La vivienda dispone de una buena distribución y con unos acabados de alta calidad, suelo de cemento alisado, entablonado de pino envejecido teñido de roble, puertas de cristal y carpintería de hierro. Junto al transporte público <M> L4 Estación de Poblenou como también pasan varias líneas de autobuses por la zona y a unos pocos minutos de la playa. Gran oportunidad por precio y zona. No lo dude mas venga a verlo ahora mismo, le esperamos. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
9.990€
Barcelona | Sant martí Comprar Parking en Sant martí, Barcelona | 181-4608

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça individual d'aparcament de 10m² en el qual hi cap un cotxe petit, compta amb fàcil accés amb entrada des del mateix carrer i bona maniobrabilitat, disposa de comandament a distància. Aquesta situat a la zona de Clot-Navas zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei i suport. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza individual de aparcamiento de 10m² en el cual cabe un coche pequeño, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle y buena maniobrabilidad, dispone de mando a distancia. Esta ubicado en la zona de Clot-Navas zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio y apoyo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
12.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Parking en El Clot, BARCELONA | 009-5366

Grup Expofinques, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb vint anys d'experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència en el sector, gràcies sobretot al gran equip humà de professionals. És per això que comercialitzem una plaça d'aparcament per un cotxe petit i tres motos, ubicat a la zona de Clot. AICAT Nº 8060. ----------------------------------------------------------------------- GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales. Es por ello que comercializamos una plaza de aparcamiento para coche pequeño y tres motos, ubicado en la zona de Clot. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
18.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Parking en El Clot, BARCELONA | 009-5356

Exes Grup Expofinques, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som un grup d'empreses que compta amb més de vint anys d'experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència en el sector, gràcies sobretot al gran equip humà de professionals. Comercialitza una plaça de pàrquing de 15m² situat al centre de Clot, al costat del mercat, ajuntament i centre comercial Glòries. Finca d'obra vista de l'any 1982 amb fàcil accés des del carrer, bona maniobrabilitat des de dins. Vingui a veure-ho. AICAT Nº 8060. ---------------------------------------------------------------------- EXES GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos un grupo de empresas que cuenta con más de veinte años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales. Comercializa una plaza de parking de 15m² ubicado en pleno centro de Clot, junto al mercado, ayuntamiento y centro comercial Glòries. Finca de obra vista del año 1982 con fácil acceso desde la calle, buena maniobrabilidad desde dentro. Venga a verlo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
12.600€
Barcelona | Clot Comprar Parking en Clot, Barcelona | 009-4389

Exes Grup Expfofinques li ofereix una plaça d'aparcament de 14m² ubicat en Carrer Muntanya costat de la parada de <M> Clot L1, L2 i renfe, entrada des del mateix carrer, compta amb fàcil accés, situada en una zona immillorable i molt ben comunicada . OPORTUNITAT! AICAT Nº 8060. Exes Grupo Expfofinques le ofrece una plaza de aparcamiento de 14m² ubicado en Calle Muntanya junto a la parada de <M> Clot L1, L2 y renfe, entrada desde la misma calle, cuenta con fácil acceso, situada en una zona inmejorable y muy bien comunicada. ¡OPORTUNIDAD! AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más