{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
280.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 009-5253

Nova Oportunitat al Clot de la Mel. Finca d'obra vista de l'any 1981 amb ascensor i possibilitat de pàrquing a la mateixa. Quart pis d'alçada amb orientació Sud. 80m², 3 habitacions, 1 bany complet amb banyera, acollidor saló-menjador, cuina en bon estat amb sortida a safareig. Fusteria finestres d'alumini, terres de parquet, armari encastat i A.C. per conductes. Al costat del Parc del Clot, Escola Bressol, camp de futbol, el CAP, al Mercat, etc. I Tots els serveis. Metro L-1 / L-2, línies de BUS, RENFE, AVE. Ideal parelles! AICAT Nº 8060. Nueva Oportunidad en el Clot de la Mel. Finca de obra vista del 1981 con ascensor y posibilidad de parking en la misma. Cuarto piso de altura con orientación Sur. 80m², 3 habitaciones, 1 baño completo con bañera, acogedor salón-comedor, cocina en correcto estado con salida a lavadero. Carpintería ventanas de aluminio, suelos de parquet, armario empotrado y A.C. por conductos. Al lado del Parc del Clot, Escola Bressol, camp de futbol, el CAP, el Mercat, etc. I tots els serveis. Metro L-1/L-2, líneas de BUS, RENFE, AVE. ¡Ideal parejas!. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
265.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 009-5308

Espectacular pis en finca clàssica senyorial, situat al casc antic del Clot, al costat del mercat, ajuntament, parcs, centre comercial Glòries i del centre neuràlgic ara en expansió del mateix, compta amb una superfície de 80m² útils, distribuïts en tres habitacions, la principal és doble amb vestidor i exterior a carrer amb balcó, seguit d'un ampli saló menjador de 25m², bany reformat de tres peces amb plat de dutxa i cuina reformada amb porta corredissa, tot això amb acabats de primera qualitat. L'habitatge disposa de sòl de parquet, marcs i portes de roure, calefacció de gas natural per radiadors, aire condicionat i fusteria d'alumini climalit amb doble vidre en finestres. Orientació sud. Gran oportunitat en zona per projecció. AICAT Nº 8060. ---------------------------------------- Espectacular piso en finca clásica señorial, ubicado en el casco antiguo del Clot, al lado del mercado, ayuntamiento, parques, centro comercial Glòries y del centro neuralgico ahora en expansión del mismo, cuenta con una superficie de 80m² útiles, distribuidos en tres habitaciones, la principal es doble con vestidor y exterior a calle con balcón, seguido de un amplio salón comedor de 25m², baño reformado de tres piezas con plato de ducha y cocina reformada con puerta corredera, todo ello con acabados de primera calidad. La vivienda dispone de suelo de parquet, marcos y puertas de roble, calefacción de gas natural por radiadores, aire acondicionado y carpintería de aluminio climalit con doble acristalamiento en ventanas. Orientación sur. Gran oportunidad en zona por proyección. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
450.000€
BARCELONA | Sant Martí Comprar Piso en Sant Martí, BARCELONA | 009-5258

Espectacular pis reformat de 100m² útils, disposa de 3 habitacions dobles i exteriors, 1 vestitdor, 2 banys un d'ells complet amb plat de dutxa i l'altre amb banyera, terrassa orientat a mar amb sortida des del mateix saló de 25m², plaça d'aparcament i traster inclòs en el preu. Finca d'obra vista amb ascensor. L'habitatge disposa de calefacció gas natural, aire condicionat, parquet i finestres climalit. No ho dubti més i vingui a veure-ho. AICAT Nº 8060. Espectacular piso reformado de 100m² útiles, cuenta con 3 habitaciones dobles y exteriores, 1 vestitdor, 2 baños uno de ellos completo con plato de ducha y el otro con bañera, terraza orientado a mar con salida desde el mismo salón de 25m², plaza de aparcamiento y trastero incluido en el precio. Finca de obra vista con ascensor. La vivienda dispone de calefacción gas natural, aire acondicionado, suelo de parquet, puertas de madera y ventanas climalit. No lo dude mas y venga a verlo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
345.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 009-5304

Espectacular pis d'obra seminova de l'any 2002. L'habitatge consta 90m² construïts, 2 habitacions, 2 banys, dels quals un té banyera i l'altre plat de dutxa, cuina office equipada, balcó amb sortida des del saló i pati ampli. L'immoble disposa de calefacció en totes les estances, aire condicionat tipus split, terra de parquet i portes de roure. Finca moderna amb ascensor i pocs veïns. Orientació est. Al costat del transport públic, metro i bus. Vingui a veure-ho. L'esperem! AICAT Nº 8060. Espectacular piso de obra seminueva del año 2002. La vivienda consta 90m² construidos, 2 habitaciones, 2 baños, de los cuales uno tiene bañera y el otro plato de ducha, cocina office equipada, balcón con salida desde el salón y patio amplio. El inmueble dispone de calefacción en todas las estancias, aire acondicionado tipo split, suelo de parquet y puertas de roble. Finca moderna con ascensor y pocos vecinos. Orientación este. Junto al transporte público, metro y bus. Venga a verlo. ¡Le esperamos! AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
25.500€
Barcelona | Clot Comprar Parking en Clot, Barcelona | 009-4899

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça doble d'aparcament de 25m² (8,10 metres de llarg y 3 metres d'ample) en el qual hi cap un cotxe gran i moto, està ben comunicat amb entrada des del mateix carrer i bona maniobrabilitat, disposa de comandament a distància. Aquesta situat en una zona molt tranquil · la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei i suport. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza doble de aparcamiento de 25m² (8,10 metros de largo y 3 metros de ancho) en el cual cabe un coche grande y moto, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle y buena maniobrabilidad, dispone de mando a distancia. Esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio y apoyo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
9.990€
Barcelona | Sant martí Comprar Parking en Sant martí, Barcelona | 181-4608

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça individual d'aparcament de 10m² en el qual hi cap un cotxe petit, compta amb fàcil accés amb entrada des del mateix carrer i bona maniobrabilitat, disposa de comandament a distància. Aquesta situat a la zona de Clot-Navas zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei i suport. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza individual de aparcamiento de 10m² en el cual cabe un coche pequeño, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle y buena maniobrabilidad, dispone de mando a distancia. Esta ubicado en la zona de Clot-Navas zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio y apoyo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
12.600€
Barcelona | Clot Comprar Parking en Clot, Barcelona | 009-4389

Exes Grup Expfofinques li ofereix una plaça d'aparcament de 14m² ubicat en Carrer Muntanya costat de la parada de <M> Clot L1, L2 i renfe, entrada des del mateix carrer, compta amb fàcil accés, situada en una zona immillorable i molt ben comunicada . OPORTUNITAT! AICAT Nº 8060. Exes Grupo Expfofinques le ofrece una plaza de aparcamiento de 14m² ubicado en Calle Muntanya junto a la parada de <M> Clot L1, L2 y renfe, entrada desde la misma calle, cuenta con fácil acceso, situada en una zona inmejorable y muy bien comunicada. ¡OPORTUNIDAD! AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
19.900€
Barcelona | Clot Comprar Parking en Clot, Barcelona | 009-4560

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 12m² útils, de llarg útil són: 4,8m, ample útil curt són: 2,2 i d'ample útil llarg: 2,5, en el qual hi cap un cotxe mitjà, està ben comunicat amb entrada des del mateix carrer, aquesta situat en una zona molt tranquil · la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 12m² útiles, de largo útil son: 4,8m, ancho útil corto son: 2,2 y de ancho útil largo: 2,5, en el cual cabe un coche mediano, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle, esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
15.000€
Barcelona | Clot Comprar Parking en Clot, Barcelona | 181-4339

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 10m² en el qual hi cap un cotxe petit tipus smart o bé 2 motos grans, està ben comunicat amb entrada des del mateix carrer i bona maniobrabilitat. Aquesta situat en una finca jove i zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei i suport. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 10m² en el cual cabe un coche pequeño tipo smart o bien 2 motos grandes, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle y buena maniobrabilidad. Esta ubicado en una finca joven y zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio y apoyo. AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más