{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
410.000€
BARCELONA | La Font d'en Fargues Comprar Piso en La Font d'en Fargues, BARCELONA | 015-5175

PROP AL PARC DE L'GUINARDÓ. - Habitatge exclusiva, totalment exterior d'uns 100 m², més 60 m² de terrassa. Es distribueix en saló menjador amb sortida directa a la terrassa, 4 habitacions de les quals 3 són dobles i 1 individual, cuina office amb sortida a pati en el qual es troba una cambra de rentat, 2 banys complets amb banyera, un d'ells en suite, amb terres de marbre, tancaments d'alumini, calefacció de gas per radiadors a totes les estances, fibra òptica, altell en passadís. Ideal per a famílies en què podran gaudir de la seva àmplia terrassa, en un entorn privilegiat i tranquil al costat del parc del Guinardó, a prop de col · legis i de l'Av. Mare de Déu de Montserrat amb tots els serveis i transports públics. PARKING DOBLE OPCIONAL DE 22 M AICAT Nº 8060. CERCA AL PARQUE DEL GUINARDÓ. – Vivienda exclusiva, totalmente exterior de unos 100 m², más 60 m² de terraza. Se distribuye en salón comedor con salida directa a la terraza, 4 habitaciones de las cuales 3 son dobles y 1 individual, cocina office con salida a patio en el que se encuentra un cuarto de lavado, 2 baños completos con bañera, uno de ellos en suite, con suelos de mármol, carpintería exterior de aluminio, calefacción de gas por radiadores en todas las estancias, fibra óptica, altillo en pasillo. Ideal para familias en la que podrán disfrutar de su amplia terraza, en un entorno privilegiado y tranquilo junto al parque del Guinardó, cerca de colegios y de la Av. Mare de Deu de Montserrat con todos los servicios y transportes públicos. PARKING DOBLE OPCIONAL DE 22 M² AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
275.000€
BARCELONA | Horta Comprar Piso en Horta, BARCELONA | 015-5350

Magnífic àtic dúplex exclusiu de Exes Horta, compta amb una superfície de 70m², té una distribució perfecta, a la planta inferior ens trobem un ampli saló menjador de 18m² amb sortida a una terrassa de 17m², una habitació, cuina i lavabo. A la planta superior trobem dues habitacions dobles, un bany complet amb plat de dutxa i i una terrassa coberta de 13m² sala polivalent. Es tracta d'un cuart real en finca sense ascensor, l'habitatge disposa de calefacció gas natural per radiadors, aire condicionat, porta blindada, terra de gres, portes sapelly i finestres d'alumini climalit. Situat al centre d'Horta, ben comunicat amb el transport públic prop de la zona comercial i serveis propers. AICAT Nº 8060. --------------------------------------------------------------- Magnífico ático dúplex exclusivo de Exes Horta, cuenta con una superficie de 70m², tiene una distribución perfecta, en la planta inferior nos encontramos un amplio salón comedor de 18m² con salida a una terraza de 17m², una habitación, cocina y aseo. En la planta superior nos encontramos dos habitaciones dobles, un baño completo con plato de ducha y una terraza cubierta de 13m² sala polivalente. Se trata de un cuarto real en finca sin ascensor, la vivienda dispone de calefacción gas natural por radiadores, aire acondicionado, puerta blindada, suelo de gres, puertas sapelly y ventanas de aluminio climalit. Ubicado en pleno centro de Horta, bien comunicado con el transporte público cerca de la zona comercial y servicios cercanos. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
225.000€
BARCELONA | Horta Comprar Piso en Horta, BARCELONA | 015-5377

FONT D'EN FARGUES - MONTSERRAT DE CASANOVAS. Habitatge exclusiva, totalment exterior d'uns 75m² més 60m² de terrassa. Es distribueix en saló menjador amb sortida directa a la terrassa, 3 habitacions de les quals 2 són dobles i 1 individual, cuina totalment reformada, 1 bany complet amb banyera, terres de gres, tancaments d'alumini, calefacció de gas per radiadors en totes les estades i aire condicionat. Ideal per a famílies en què podran gaudir de la seva àmplia terrassa, en un entorn privilegiat i tranquil. _________________ AICAT Nº 8060. FONT D’EN FARGUES - MONTSERRAT DE CASANOVAS. Vivienda exclusiva, totalmente exterior de unos 75m² más 60m² de terraza. Se distribuye en salón comedor con salida directa a la terraza, 3 habitaciones de las cuales 2 son dobles y 1 individual, cocina, 1 baño completo con ducha, suelos de gres, carpintería exterior de aluminio, calefacción de gas por radiadores en todas las estancias y aire acondicionado. Ideal para familias en la que podrán disfrutar de su amplia terraza, en un entorno privilegiado y tranquilo. _________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
240.000€
BARCELONA | La Font d'en Fargues Comprar Piso en La Font d'en Fargues, BARCELONA | 015-5378

FONT D'EN FARGUES - MONTSERRAT DE CASANOVAS. Habitatge exclusiva, totalment exterior d'uns 75m² més 60m² de terrassa. Es distribueix en saló menjador amb sortida directa a la terrassa, 3 habitacions de les quals 2 són dobles i 1 individual, cuina totalment reformada, 1 bany complet amb banyera, terres de gres, tancaments d'alumini, calefacció de gas per radiadors en totes les estades i aire condicionat. Ideal per a famílies en què podran gaudir de la seva àmplia terrassa, en un entorn privilegiat i tranquil. AICAT Nº 8060. FONT D’EN FARGUES - MONTSERRAT DE CASANOVAS. Vivienda exclusiva, totalmente exterior de unos 75m² más 60m² de terraza. Se distribuye en salón comedor con salida directa a la terraza, 3 habitaciones de las cuales 2 son dobles y 1 individual, cocina totalmente reformada, 1 baño completo con bañera, suelos de gres, carpintería exterior de aluminio, calefacción de gas por radiadores en todas las estancias y aire acondicionado. Ideal para familias en la que podrán disfrutar de su amplia terraza, en un entorno privilegiado y tranquilo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
245.000€
BARCELONA | Horta Comprar Piso en Horta, BARCELONA | 015-5379

HORTA RESIDENCIAL -. Habitatge d'uns 60m² aprox. Ascensor i totalment exterior lluminosa i assolellada. Distribuïda en saló-menjador, amb sortida a balcó on cap taula i cadires, cuina independent, 3 habitacions 1 doble i 2 individuals, bany complet amb dutxa, i bany de cortesia amb sortida a un pati,calefacció i aire condicionat La finca es troba situada en una zona tranquil·la i alhora ben comunicada, sortida rondes, a prop metre línia 3 i autobusos. AICAT Núm. 8060. HORTA RESIDENCIAL -. Vivienda de unos 60m² aprox. Ascensor y totalmente exterior luminosa y soleada. Distribuida en salón-comedor, con salida a balcón donde cabe mesa y sillas, cocina independiente, 3 habitaciones 1 doble y 2 individuales, baño completo con ducha, y baño de cortesía con salida a un patio,calefacción y aire acondicionado La finca se halla situada en una zona tranquila y a la vez bien comunicada, salida rondas, cerca metro línea 3 y autobuses. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
18.000€
BARCELONA | Horta Comprar Parking en Horta, BARCELONA | 015-5319

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 12m² útils, de llarg útil són: 4,8m, ample útil curt són: 2,2 i d'ample útil llarg: 2,5, en el qual hi cap un cotxe mitjà, està ben comunicat amb entrada des del mateix carrer, aquesta situat en una zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 12m² útiles, de largo útil son: 4,8m, ancho útil corto son: 2,2 y de ancho útil largo: 2,5, en el cual cabe un coche mediano, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle, esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
19.630€
Barcelona | Horta Comprar Parking en Horta, Barcelona | 015-4150

PARKING PROP DEL MERCAT DE LA GUINEUETA, es ven una plaça d'aparcament de 15m², disposa de porta automàtica, fàcil accés, a la planta d'entrada directa des del carrer i amb bona maniobrabilitat. No ho dubti, truqui'ns i deixi de perdre temps buscant lloc al carrer per aparcar. Plaça d'aparcament prop del mercat de la Guineueta. AICAT Nº: 8060. PARKING CERCA DEL MERCADO DE LA GUINEUETASe vende una plaza de aparcamiento de 15m², dispone de puerta automática, fàcil acceso, en la planta de entrada directa desde la calle y con buena maniobrabilidad. No lo dude, llámenos y deje de perder tiempo buscando sitio en la calle para aparcar. Plaza de aparcamiento cerca del mercado de la Guineueta. AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
23.000€
Barcelona | Horta Comprar Parking en Horta, Barcelona | 015-4838

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 13m² per a un cotxe mitjà, està ben comunicat amb entrada des de la mateixa carrer, aquesta situat en una zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. Vinga veure-ho, l'esperem. AICAT N 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 13m² cabe coche mediano, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle, esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Venga verlo, le esperamos. AICAT N 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
27.000€
BARCELONA | Vallcarca Comprar Parking en Vallcarca, BARCELONA | 211-2227

Exes Grup Expofinques, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som un grup d'empreses que compta amb més de vint anys d'experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència en el sector, gràcies sobretot al gran equip humà de professionals, que amb la seva tasca diària aporten a la companyia la força i l'eficàcia que ens distingeix d'altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. Més de 500.000 clients. Comercialitza una plaça d'aparcament de 11m². AICAT Nº 8060. ----------------------------------------------------- EXES GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos un grupo de empresas que cuenta con más de veinte años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. Comercializa una plaza de aparcamiento de 11m². AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más