{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
410.000€
BARCELONA | La Font d'en Fargues Comprar Piso en La Font d'en Fargues, BARCELONA | 015-5175

PROP AL PARC DE L'GUINARDÓ. - Habitatge exclusiva, totalment exterior d'uns 100 m², més 60 m² de terrassa. Es distribueix en saló menjador amb sortida directa a la terrassa, 4 habitacions de les quals 3 són dobles i 1 individual, cuina office amb sortida a pati en el qual es troba una cambra de rentat, 2 banys complets amb banyera, un d'ells en suite, amb terres de marbre, tancaments d'alumini, calefacció de gas per radiadors a totes les estances, fibra òptica, altell en passadís. Ideal per a famílies en què podran gaudir de la seva àmplia terrassa, en un entorn privilegiat i tranquil al costat del parc del Guinardó, a prop de col · legis i de l'Av. Mare de Déu de Montserrat amb tots els serveis i transports públics. PARKING DOBLE OPCIONAL DE 22 M AICAT Nº 8060. CERCA AL PARQUE DEL GUINARDÓ. – Vivienda exclusiva, totalmente exterior de unos 100 m², más 60 m² de terraza. Se distribuye en salón comedor con salida directa a la terraza, 4 habitaciones de las cuales 3 son dobles y 1 individual, cocina office con salida a patio en el que se encuentra un cuarto de lavado, 2 baños completos con bañera, uno de ellos en suite, con suelos de mármol, carpintería exterior de aluminio, calefacción de gas por radiadores en todas las estancias, fibra óptica, altillo en pasillo. Ideal para familias en la que podrán disfrutar de su amplia terraza, en un entorno privilegiado y tranquilo junto al parque del Guinardó, cerca de colegios y de la Av. Mare de Deu de Montserrat con todos los servicios y transportes públicos. PARKING DOBLE OPCIONAL DE 22 M² AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
259.000€
BARCELONA | Horta Comprar Piso en Horta, BARCELONA | 015-5408

HORTA CENTRE. - Habitatge d'uns 90 m², amb ascensor i ampli vestíbul adaptat per a mi-nusvàlids, orientació sud-oest, distribuïda en ampli saló menjador, amb vistes al carrer, 4 habi-tacions (1 doble), cuina independent amb sortida a galeria, 2 banys amb dutxa , i traster, a més disposa de calefacció a gas amb radiadors a totes les estances. La finca disposa de terrat comunitari, sala de reunions on poder celebrar aniversaris i actes familiars i al vestíbul també es troba una cambra traster comunitari per deixar bicicletes La finca es troba situada a 5 minuts del Passeig Maragall i de l'eix comercial del carrer Tajo / Lisboa, molt ben comunicat per línies de metro i autobusos. AICAT Nº 8060. HORTA CENTRO. – Vivienda de unos 90 m², con ascensor y amplio vestíbulo adaptado para minusválidos, orientación suroeste, distribuida en amplio salón- comedor, con vistas a la calle, 4 habitaciones (1 doble), cocina independiente con salida a galería, 2 baños con ducha, y trastero, además dispone de calefacción a gas con radiadores en todas las estancias. La finca dispone de terrado comunitario, sala de reuniones donde poder celebrar aniversarios y actos familiares y en el vestíbulo también se halla un cuarto trastero comunitario para dejar bici-cletas La finca se halla situada a 5 minutos del Paseo Maragall y del eje comercial de la calle Tajo/Lisboa, muy bien comunicado por líneas de metro y autobuses. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
375.000€
BARCELONA | La Font d'en Fargues Comprar Piso en La Font d'en Fargues, BARCELONA | 015-5427

FONT D’EN FARGAS. – CAN PUJOLET. Vivienda totalmente exterior, de unos 95m². Se distribuye en amplio salón-comedor, con salida a balcón tipo terraza en la cual cabe mesa y sillas, 3 habitaciones (antes 4) de las cuales 1 es doble y 2 individuales, cocina office independiente, 1 baño completo con bañera hidromasaje, suelos de parquet natural, carpintería exterior de climalit, calefacción mediante radiadores en todas las estancias y aire acondicionado, dispone además de trastero y terrado comunitario. Plaza de aparcamiento en la misma finca, opcional La vivienda está situada en la zona residencial de la Font d’en Fargas, en un entorno privilegiado y tranquilo, cerca del Parque del Guinardó, y en una zona donde encontrará algunos de los mejores colegios de la ciudad, a 15 minutos del eje comercial del Paseo Maragall, donde se hallan todos los servicios y transportes públicos. AICAT Nº 8060. FONT D’EN FARGAS. – CAN PUJOLET. Habitatge totalment exterior, d'uns 95m². Es distribueix en ampli saló-menjador, amb sortida a balcó tipus terrassa en la qual es pot posar taula i cadires, 3 habitacions (abans 4) de les quals 1 és doble i 2 individuals, cuina office independent, 1 bany complet amb banyera hidromassatge, terres de parquet natural, tancaments de climalit, calefacció mitjançant radiadors a totes les estances i aire condicionat, disposa a més de traster i terrat co-munitari. Plaça d'aparcament a la mateixa finca, opcional L'habitatge està situat a la zona residencial de la Font d'en Fargas, en un entorn privilegiat i tran-quil, a prop de Parc del Guinardó, i en una zona on trobareu alguns dels millors col·legis de la ciutat, a 15 minuts de l'eix comercial de Passeig Maragall, on es troben tots els serveis i trans-ports públics. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
215.000€
BARCELONA | Horta Comprar Piso en Horta, BARCELONA | 015-5379

HORTA RESIDENCIAL -. Habitatge d'uns 60m² aprox. Ascensor i totalment exterior lluminosa i assolellada. Distribuïda en saló-menjador, amb sortida a balcó on cap taula i cadires, cuina independent, 3 habitacions 1 doble i 2 individuals, bany complet amb dutxa, i bany de cortesia amb sortida a un pati,calefacció i aire condicionat La finca es troba situada en una zona tranquil·la i alhora ben comunicada, sortida rondes, a prop metre línia 3 i autobusos. AICAT Núm. 8060. HORTA RESIDENCIAL -. Vivienda de unos 60m² aprox. Ascensor y totalmente exterior luminosa y soleada. Distribuida en salón-comedor, con salida a balcón donde cabe mesa y sillas, cocina independiente, 3 habitaciones 1 doble y 2 individuales, baño completo con ducha, y baño de cortesía con salida a un patio,calefacción y aire acondicionado La finca se halla situada en una zona tranquila y a la vez bien comunicada, salida rondas, cerca metro línea 3 y autobuses. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
18.000€
BARCELONA | Horta Comprar Parking en Horta, BARCELONA | 015-5319

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària de Exes-Grup Expofinques i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 12m² útils, de llarg útil són: 4,8m, ample útil curt són: 2,2 i d'ample útil llarg: 2,5, en el qual hi cap un cotxe mitjà, està ben comunicat amb entrada des del mateix carrer, aquesta situat en una zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. AICAT Nº 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria de Exes-Grupo Expofincas y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 12m² útiles, de largo útil son: 4,8m, ancho útil corto son: 2,2 y de ancho útil largo: 2,5, en el cual cabe un coche mediano, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle, esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
19.000€
BARCELONA | Horta Comprar Parking en Horta, BARCELONA | 015-5467

"HORTA CENTRO. Se vende una plaza de aparcamiento y de fácil acceso, por su buena maniobralidad. Se encuentra en una finca ubicada en zona muy comercial y de difícil aparcamiento. Dispone de conserje y la puerta es abatible. No lo dude, llámenos y deje de perder tiempo buscando sitio en la calle para aparcar. Plaza de aparcamiento en la zona de Plaza Bacardí. No lo dude y venga a verlo, le esperamos. AICAT 8060." "HORTA CENTRE. Es ven una plaça d'aparcament i de fàcil accés, per la seva bona maniobrabilitat. Es troba en una finca situada en zona molt comercial i de difícil aparcament. Disposa de conserge i la porta és abatible. No ho dubti, truqui'ns i deixi de perdre temps buscant lloc al carrer per aparcar. Plaça d'aparcament a la zona de la plaça Bacardí. No ho dubti i vingui a veure-ho, l'esperem. AICAT 8060. "

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
19.000€
BARCELONA | Horta Comprar Parking en Horta, BARCELONA | 015-5464

""HORTA CENTRO. Se vende una plaza de aparcamiento y de fácil acceso, por su buena maniobralidad. Se encuentra en una finca ubicada en zona muy comercial y de difícil aparcamiento. No lo dude, llámenos y deje de perder tiempo buscando sitio en la calle para aparcar. Plaza de aparcamiento próxima a la calle Tajo. No lo dude y venga a verlo, le esperamos. AICAT 8060. "." "HORTA CENTRO. Se ven una plaça d'aparcament i de fàcil accés, per la seva bona maniobrabilitat. Es troba en una finca situada en zona molt comercial i de difícil aparcament. No ho dubti, truqui'ns i deixi de perdre temps buscant lloc al carrer per aparcar. Plaça d'aparcament a la zona del carrer Tajo. No ho dubti i vingui a veure-ho, l'esperem. AICAT 8060. ".

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
16.001€
Barcelona | Horta Comprar Parking en Horta, Barcelona | 015-4150

PARKING PROP DEL MERCAT DE LA GUINEUETA, es ven una plaça d'aparcament de 15m², disposa de porta automàtica, fàcil accés, a la planta d'entrada directa des del carrer i amb bona maniobrabilitat. No ho dubti, truqui'ns i deixi de perdre temps buscant lloc al carrer per aparcar. Plaça d'aparcament prop del mercat de la Guineueta. AICAT Nº: 8060. PARKING CERCA DEL MERCADO DE LA GUINEUETASe vende una plaza de aparcamiento de 15m², dispone de puerta automática, fàcil acceso, en la planta de entrada directa desde la calle y con buena maniobrabilidad. No lo dude, llámenos y deje de perder tiempo buscando sitio en la calle para aparcar. Plaza de aparcamiento cerca del mercado de la Guineueta. AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
23.000€
Barcelona | Horta Comprar Parking en Horta, Barcelona | 015-4838

Expofinques és la companyia especialitzada en la compravenda i intermediació immobiliària i una de les marques líders més reconegudes del mercat immobiliari nacional, li oferim una plaça d'aparcament de 13m² per a un cotxe mitjà, està ben comunicat amb entrada des de la mateixa carrer, aquesta situat en una zona molt tranquil·la. Proper al transport públic. No dubti a trucar-nos, som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. Vinga veure-ho, l'esperem. AICAT N 8060. Expofincas es la compañía especializada en la compra-venta e intermediación inmobiliaria y una de las marcas líderes más reconocidas del mercado inmobiliario nacional, le ofrecemos una plaza de aparcamiento de 13m² cabe coche mediano, cuenta con fácil acceso con entrada desde la misma calle, esta ubicado en una zona muy tranquila. Cercano al transporte público. No dude en llamarnos, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Venga verlo, le esperamos. AICAT N 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
24.000€
BARCELONA | Horta Comprar Parking en Horta, BARCELONA | 015-5399

Exes Grup Expofinques, Ven una plaça d'aparcament i de fàcil accés, per la seva bona maniobrabilitat conjuntament amb un traster. Es troba en una finca situada en zona molt comercial i de difícil aparcament. No ho dubti, truqui'ns i deixi de perdre temps buscant lloc al carrer per aparcar. Plaça d'aparcament a la zona de Dante Alighieri. AICAT Nº: 8060. " EXES GRUPO EXPOFINCAS, Vende una plaza de aparcamiento y de fácil acceso, por su buena maniobralidad conjuntamente con un trastero. Se encuentra en una finca ubicada en zona muy comercial y de dificil aparcamiento. No lo dude, llámenos y deje de perder tiempo buscando sitio en la calle para aparcar. Plaza de aparcamiento en la zona de Dante Alighieri. AICAT Nº: 8060."

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más