{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
649.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5041

ESPECTACULAR PIS A L’EIXAMPLE ESQUERRE. EXES Eixample ven magnífic pis de 145 m² amb ampli balcó amb vistes a la ciutat. L’immoble es distribueix en gran sala d’estar-menjador amb llar de foc i sortida a balcó, cuina independent tipo office, 5 habitacions (3 d’elles dobles i 2 exteriors), 2 lavabo complets, balcó i galeria amb zona de safareig. Habitatge molt lluminós, quarta planta d’alçada amb vistes clares i orientació est. Finca moderna amb servei de porteria, 2 ascensors i accessos adaptats. Disposa de zona comunitària. Immillorable ubicació, molt proper de tot tipus de serveis, comerços i transport públic. Gran oportunitat! No ho dubti més i sol·liciti ja la seva visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diària aporten a la companyia la força i eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. _____________ AICAT Nº 8060. ESPECTACULAR PISO EN EL ENSANCHE IZQUIERDO. EXES Eixample vende magnífico piso de 145 m² con amplio balcón con vistas a la ciudad. El inmueble se distribuye en gran salón-comedor con chimenea y salida a balcón, cocina independiente tipo office, 5 habitaciones (3 de ellas dobles y 2 exteriores), 2 lavabo completos, balcón y galería con zona de lavadero. Vivienda muy luminosa, cuarta planta de altura con vistas despejadas y orientación este. Finca moderna con servicio de portería, 2 ascensores y accesos adaptados. Dispone de zona comunitaria. Inmejorable ubicación, muy cerca de todo tipo de servicios, comercios y transporte público. ¡Gran oportunidad! ¡No lo dude más y solicite ya su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
925.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5031

ANTIGA ESQUERRA DE L'EIXAMPLE. Espectacular àtic, últim pis. 200 m² construïts, distribuïts en 4 habitacions (3 dobles i exteriors). 1 lavabo i 4 banys (3 d'ells tenen banyera i l'altre amb dutxa). Cuina office independent de 20 m². Gran saló-menjador, exterior a carrer amb accés a terrassa amb metratge de 30m², actualment tancada. Calefacció de gas natural. Terra de parquet i gres. Fusteria d'alumini. Finca jove amb aparcament doble opcional. 8a planta amb 2 ascensors. Zona immillorable. No ho deixi escapar! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ANTIGA ESQUERRA DE L´EIXAMPLE. Espectacular ático, último piso. 200 m² construidos, distribuidos en 4 habitaciones (3 dobles y exteriores). 1 aseo y 4 baños ( 3 de ellos tienen bañera y el otro con ducha). Cocina office independiente de 20 m². Gran salón-comedor, exterior a calle con acceso a terraza con metraje de 30m², actualmente cerrada. Calefacción de gas natural. Suelo de parquet y gres. Carpintería de aluminio. Finca joven con parking doble opcional. 8ª planta con 2 ascensores. Zona inmejorable. ¡No lo deje escapar! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
449.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5052

Pis exterior de 109m² exclusiu de Exes Eixample, es distribueix en un ampli saló menjador de 32m². 3 habitacions dobles, 2 banys, cuina americana i galeria. Es tracta d'un primer real en finca règia amb encant, disposa d'ascensor i accessos adaptats. L'habitatge té aire condicionat i terra hidràulic. Situat al centre de la ciutat en un punt estratègic, a pocs minuts del metro Verdaguer i amb tots els serveis necessaris del dia a dia. No ho dubti més i vingui a veure-ho. _________________ AICAT Nº 8060. Piso exterior de 109m² exclusivo de Exes Eixample, se distribuye en un amplio salón comedor de 32m². 3 habitaciones dobles, 2 baños, cocina americana y galería. Se trata de un primero real en finca regia con encanto, dispone de ascensor y accesos adaptados. La vivienda cuenta con aire acondicionado y suelo hidráulico. Ubicado en pleno centro de la ciudad en un punto estratégico, a pocos minutos del metro Verdaguer y con todos los servicios necesarios del día a día. No lo dude mas y venga a verlo. _________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
408.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5042

ACOLLIDOR PIS A L’EIXAMPLE ESQUERRE. EXES Eixample ven preciós pis de 60 m² en finca regia amb ascensor al cor de Barcelona. L’immoble es distribueix en sala d’estar-menjador amb cuina tipo americana integrada, 3 habitacions (1 doble i exterior, i 2 individuals), lavabo totalment reformat amb plat de dutxa, balcó i zona de safareig. Equipat amb terres de parquet, finestres d’alumini amb doble vidre, portes de fusta, porta d’entrada blindada i aire condicionat per Split. Estat impecable, llest per a entrar a viure. Molt proper de tot tipus de servies, comerços i transport públic. Truqui ja i sol·liciti la seva visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diària aporten a la companyia la força i eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. _____________ AICAT Nº 8060. ACOGEDOR PISO EN EL ENSANCHE IZQUIERDO. EXES Eixample vende precioso piso de 60 m² en finca regia con ascensor en el corazón de Barcelona. El inmueble se distribuye en salón-comedor con cocina tipo americana integrada, 3 habitaciones (1 doble y exterior, y 2 individuales), baño totalmente reformado con plato de ducha, balcón y zona de lavadero. Equipado con suelos de parquet, ventanas de aluminio con doble cristal, puertas de madera, puerta de entrada blindada y aire acondicionado por Split. Estado impecable, listo para entrar a vivir. Muy cercano de todo tipo de servicios, comercios y transporte público. ¡Llame ahora y solicite su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. _______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
730.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5059

Espectacular pis alt i completament reformat de 108m², compta amb un gran saló menjador de 50m² amb sortida a terrassa, 3 habitacions dobles, una d'elles en suite amb vestidor, 2 banys i cuina oberta. L'habitatge disposa de calefacció gas natural, terra de parquet natural i finestres d'alumini climalit. Edifici de categoria amb ascensor. Situat en una zona estratègica juntament amb tots els serveis necessaris del dia a dia. Gran oportunitat. ______________________ AICAT Nº 8060. Espectacular piso alto y completamente reformado de 108m², cuenta con un gran salón comedor de 50m² con salida a terraza, 3 habitaciones dobles, una de ellas en suite con vestidor, 2 baños y cocina abierta. La vivienda dispone de calefacción gas natural, suelo de parquet natural y ventanas de aluminio climalit. Edificio de categoría con ascensor. Ubicado en una zona estratégica junto con todos los servicios necesarios del día a día. Gran oportunidad. ______________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
555.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5047

EXES Eixample ven magnífic pis de 90 m² en finca moderna amb ascensor. L’immoble està totalment reformat. Es distribueix en sala d’estar-menjador, cuina clàssica independent amb galeria amb zona de safareig, 3 habitacions (1 doble en suite), 2 lavabos complets un d’ells amb plat de dutxa i l’altre amb banyera, i un ampli balcó amb vistes a la ciutat. L’habitatge disposa de calefacció individual de gas, aire condicionat per Split, terres de parquet i finestres climalit. No ho dubti més i sol·liciti ja la seva visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diària aporten a la companyia la força i eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ______________ AICAT Nº 8060. EXES Eixample vende magnífico piso de 90 m² en finca moderna con ascensor. El inmueble está totalmente reformado. Se distribuye en salón-comedor, cocina clásica independiente con galería con zona de lavadero, 3 habitaciones (1 doble en suite), 2 baños completos, uno de ellos con plato de ducha y el otro con bañera, y un amplio balcón con vistas a la ciudad. La vivienda dispone de calefacción individual de gas, aire acondicionado por Split, suelos de parquet y ventanas de aluminio. No lo dude más y solicite ya su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
660.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5025

OPORTUNITAT AMB TERRASSA AL COR DE L’ANTIGA ESQUERRA DE L’EIXAMPLE! Exclusiu habitatge de 125m² aprox. amb 2 majestuoses balconades a carrer, més 25 metres de fantàstica terrassa a ampli pati d'illa amb un estudi independent en la mateixa de 20m². Ubicada en una senyorial finca règia del any 1900, amb doble orientació i molta llum natural durant tot el dia. L'habitatge compta actualment amb 3 habitacions (la principal una suite de més de 25 m² amb vestidor i balcó) més l'ampli estudi de la terrassa que pot tenir múltiples utilitats, 2 banys complets, cuina 2 nivells, vestíbul d'entrada i gran sala d’estar-menjador amb tribuna a la terrassa d'uns 35m² aprox. L'habitatge permet entrar a viure i disposa de calefacció, aire condicionat, totes les instal·lacions noves, alarma, sostres altíssims (4m. Aprox), etc ... i fàcilment podria reconvertir-se en 2 apartaments independents. NO DUBTI EN DEMANAR VISITA. ÚNIC A LA ZONA! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diària aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ¡OPORTUNIDAD CON TERRAZA EN EL CORAZÓN DE L ANTIGA ESQUERRA DE L EIXAMPLE! Exclusiva vivienda de 125m² aprox. con 2 majestuosas balconadas a calle, más 25 metros de fantástica terraza a amplio patio de manzana con un estudio independiente en la misma de 20m². Ubicada en señorial finca regia del año 1900, con doble orientación y soleada todo el día. La vivienda cuenta actualmente con 3 habitaciones (la principal una suite de más de 25 m² con vestidor y balcón) más el amplio estudio de la terraza que puede tener múltiples usos, 2 baños completos, cocina 2 niveles, hall de entrada y gran salón comedor con tribuna a la terraza de unos 35m² aprox. La vivienda permite entrar a vivir y cuenta con calefacción, aire acondicionado, todas las instalaciones nuevas, alarma, techos altísimos (4m. aprox), etc… y fácilmente podría reconvertirse en 2 apartamentos independientes. NO DUDE EN SOLICITAR VISITA. UNICO EN LA ZONA! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
439.000€
BARCELONA | Eixample esquerra Comprar Piso en Eixample esquerra, BARCELONA | 037-5050

EXES Eixample ven en exclusiva preciós pis de 76 m² totalment reformat, amb acabats de disseny, tocant a Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia. L’immoble es distribueix en amplia sala d’estar-menjador, cuina americana oberta, 2 habitacions (1 doble i exterior), 1 lavabo complet i 1 balcó. Habitatge molt lluminós en finca regia construïda l’any 1900 dins del quadrat d’or de l’Eixample. Equipat amb terres de parquet, calefacció, aire condicionat i finestres climalit. La finca disposa d’ascensor. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diària aporten a la companyia la força i eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ______________ AICAT Nº 8060. EXES Eixample vende en exclusiva precioso piso de 76 m² totalmente reformado, con acabados de diseño, tocando a Rambla Cataluña y Paseo de Gracia. El inmueble se distribuye en amplio salón-comedor, cocina americana abierta, 2 habitaciones (1 doble y exterior) 1 baño completo y 1 balcón. Vivienda muy luminosa en finca regia construida el año 1900 dentro del cuadrado de oro del Ensanche. Equipado con suelos de parquet, calefacción, aire acondicionado y ventanas climalit. La finca dispone de ascensor. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más