{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
619.000€
BARCELONA | Born - Santa Caterina Comprar Piso en Born - Santa Caterina, BARCELONA | 039-2010

Espectacular pis de luxe completament reformat a pocs metres de la Rambla i el cor de Ciutat. Situat en una tercera planta en una finca senyorial completament rehabilitada de 1920. ITE passada i amb ascensor. Disposa de 160m² distribuïts en saló-menjador, amb sortida a un balcó que dóna al carrer, cuina independent, dos dormitoris dobles i dos dormitoris senzills, dos banys complets amb dutxa, i un tercer bany en suite en una de les habitacions dobles. La peça gaudeix de molta llum a causa de la seva excel·lent orientación. Sostres alts i parquet de qualitat També té aire condicionat i calefacció centralitzats per conductes. La propietat es lliura completament amb els mobles La peça està preparada per entrar a viure així com aconseguir una gran inversió a causa de la possibilitat de llogar. La seva rendibilitat és d'un 7%. Està excel·lentment comunicat mitjançant transport públic a menys de dos minuts caminant de l'estació de metro de Drassanes (L-3). També disposa de bicing i diverses línies d'autobusos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. Situat al Gòtic, amb tota mena de serveis, comerços i restaurants. A 10 minuts caminant de la platja. Línia de Metro L4. NO DUBTI I Visiti'l! Oportunitat per preu i per zona. _______________________ AICAT Nº 8060 Espectacular piso de lujo completamente reformado a escasos metros de la Rambla y el corazón de Ciudad. Ubicado en una tercera planta en una finca señorial completamente rehabilitada de 1920. ITE pasada y con ascensor. Dispone de 160m² distribuidos en salón-comedor, con salida a un balcón que da a la calle, cocina independiente, dos dormitorios dobles y dos dormitorios sencillos, dos baños completos con ducha, y un tercer baño en suite en una de las habitaciones dobles. La pieza goza de mucha luz debido a su excelente orientación.Techos altos y parquet de calidad También tiene aire acondicionado y calefacción centralizados por conductos. La propiedad se entrega completamente con los muebles La pieza está preparada para entrar a vivir así como conseguir una gran inversión debido a la posibilidad de alquilarlo. Su rentabilidad es de un 7%. Está excelentemente comunicado mediante transporte público a menos de dos minutos caminando de la estación de metro de Drassanes (L-3). También dispone de bicing y varias líneas de autobuses que recorren de extremo a extremo la ciudad. Ubicado en el Gótico, con todo tipo de servicios, comercios y restaurantes. A 10 minutos andando de la playa. Línea de Metro L4. NO DUDE Y VISITELO! Oportunidad por precio y por zona. ____________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
650.000€
BARCELONA | El Gótic Comprar Piso en El Gótic, BARCELONA | 039-1986

Situada a escassos metres de les Rambles, en una bella finca règia de l'any 1900 en perfecte estat, trobem aquesta espectacular habitatge completament reformada a estrenar de 162 m² segregada en dos pisos amb balcons i terrassa dels quals 144 pertanyen al pis. Una de les peces disposa d'ampli saló exterior, molt lluminós amb sortida a un agradable balcó, dues habitacions, totes dues exteriors, una d'elles tipus suite i amb sortida balcó. A part disposa d'un altre bany complet i cuina americana. Disposa de sostres alts de volta que el dota de personalitat i una agradable sensació d'amplitud, a més de comptar amb terres hidràulics i parquet de fusta noble. L'altra peça disposa de dues habitacions dues dobles i exteriors, una d'elles amb sortida a terrassa, així com el saló també amb sortida a terrassa. Bany reformat i sostres alts de volta. Llogable en 2.600 € / mes, gran rendibilitat així com gran oportunitat de particular a causa del seu excel lent preu i característiques. Mitjana de la zona de producte estàndard proper als 5.000 € / m2, aquest pis reformat a estrenar, 4.000 € / m Immillorable ubicació a escassos metres de les Rambles (30 segons caminant) i a dos minuts de la coneguda estàtua de Colom, així com a 10 minuts caminant de la platja i a 8 de Plaça Catalunya. Excel·lentment comunicat mitjançant transport públic, a un minut caminant de l'estació de metro de Drassanes (L3 Verda) així com multitud d'autobusos que creuen d'extrem a extrem la ciutat. NO HO DUBTI I SOL·LICITI VISITA! ____________________________ AICAT Nº: 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
320.000€
BARCELONA | Born - Santa Caterina Comprar Piso en Born - Santa Caterina, BARCELONA | 039-2056

EXES Born ven fantàstic pis de 83 m² reformat, en finca regia al barri de Sant Pere, al Born. L’immoble es distribueix en sala d’estar-menjador de 18 m², cuina tipo americana, 3 habitacions totes elles exteriors a pati d’illa (1 doble) i 1 lavabo. Balcó a pati d’illa i zona de traster i safareig. Disposa de calefacció, aire condicionat i terres de parquet. Pis molt lluminós, orientació nord-est. Excel·lent ubicació a tan sols 2 minuts del Palau de la Música i a 5 minuts de la Plaça Urquinaona. Actualment llogat fins al mes de Juny. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. EXES Born vende fantástico piso de 83 m² reformado, en finca regia en el barrio de Sant Pere, en el Born. El inmueble se distribuye en salón-comedor de 18 m², cocina tipo americana, 3 habitaciones todas ellas exteriores a patio de manzana (1 doble) y 1 baño. Balcón a patio de manzana y zona de trastero y lavadero. Dispone de calefacción, aire acondicionado y suelos de parquet. Piso muy luminoso, orientación noreste. Excelente ubicación, a tan solo 2 minutos del Palau de la Música y a 5 minutos de la Plaza Urquinaona. Actualmente alquilado hasta el mes de Junio. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.000€
BARCELONA | La Barceloneta Comprar Piso en La Barceloneta, BARCELONA | 039-2060

EXES Born ven preciós pis de 69 m² al barri de la Barceloneta, en finca amb ascensor. L’estat del immoble és impecable, totalment llest per a entrar a viure. Es distribueix en una amplia sala d’estar-menjador de 20 m² i exterior, cuina independent reformada, 3 habitacions exteriors (1 doble) i 1 lavabo reformat. Disposa d’un magnífic pati de 15 m² i zona de safareig. Habitatge totalment exterior i molt lluminós, amb orientació sud. Equipada amb terres de gres, finestres d’alumini, portes de fusta, calefacció per radiadors i aire condicionat. No ho dubti més i sol·liciti ja la seva cita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. _____________ AICAT Nº 8060. EXES Born vende precioso piso de 69 m² en el barrio de la Barceloneta, en finca con ascensor. El estado del inmueble es impecable, totalmente listo para entrar a vivir. Se distribuye en un amplio salón-comedor de 20 m² y exterior, cocina independiente reformada, 3 habitaciones todas exteriores (1 doble) y 1 baño reformado. Dispone de un magnífico patio de 15 m² y zona de lavadero. Vivienda totalmente exterior y muy luminosa, con orientación sur. Equipado con suelos de gres, ventanas de aluminio, puertas de madera, calefacción por radiadores y aire acondicionado. ¡No lo dude más y solicite ya su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
275.000€
BARCELONA | El Gótic Comprar Piso en El Gótic, BARCELONA | 039-1841

1527/5000 GÒTIC. Espectacular habitatge completament reformada segregada en dos pisos a escassos metres de les Rambles, en un carrer semi vianants molt tranquil. Els immobles tenen terres hidràulics en perfecte estat de conservació, sostres alts amb bigues de fusta i volta catalana. La primera peça, compta amb 55 m² distribuïts en saló exterior, molt lluminós amb sortida a un agradable balcó, dues habitacions, totes dues exteriors, una d'elles tipus suite i amb vaig sortir a balcó. A part disposa d'un altre bany complet i cuina americana. A part disposa de sostres alts de volta que el dota de personalitat i una agradable sensació d'amplitud. Llogable en 1.400 € / mes, 5% de rendibilitat. La segona, de 85m² es distribueix en saló menjador amb sortida a terrassa exterior a pati d'illa, amb molta llum, dues habitacions de bona metratge, ambdues exteriors, sent una d'elles en suitte, totes dues amb sortida a terrassa de 9m², dos banys complets i cuina americana. Llogable en 1.700 € / mes, 5% de rendibilitat. Immillorable ubicació a escassos metres de les Rambles (30 segons caminant) i a dos minuts de la coneguda estàtua de Colom, així com 13 minuts caminant fins a la platja. Excel·lentment comunicat mitjançant transport públic, a un minut caminant de l'estació de metro de Drassanes (L3 Verda) així com multitud d'autobusos que creuen d'extrem a extrem la ciutat. Actualment s'estan reformant, es lliuraran completament reformats segons el projecte de reforma i moblat. " 1º real d'alçada en finca sense ascensor. ____________________________ AICAT Nº: 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
179.000€
BARCELONA | Barceloneta Comprar Piso en Barceloneta, BARCELONA | 039-2032

Pis amb encant situat a escassos metres de la platja de la Barceloneta. L'habitatge està reformada. Els sòls de rajola de porcellana de qualitat. Té 40 metres quadrats molt ben distribuïts causa de la seva forma rectangular amb el que s'aprofita de manera excel·lent la seva metratge. Els espais són amplis. El bany és complet. Tot això a un preu únic a dia d'avui per característiques i preu. L'habitatge és perfecta tant per viure com per invertir per la seva alta rendibilitat pel que fa a lloguer (proper a un 6% de rendibilitat) tenint en compte que l'import de lloguer a la zona, sent peces de 40 m2 per imports superiors als 800 €. Es troba situat en un lloc privilegiat, a escassos metres del la platja de la Barceloneta (menys de quatre minuts caminant) així com a sis minuts del passeig del Born, Museu Picasso, Catedral de Santa Maria del Mar, del famós parc de la Ciutadella o deu minuts de les Rambles i plaça Catalunya. També està molt ben comunicat pel transport públic, a 2 minuts caminant a l'estació de metro Barceloneta (L4; groga), a 5 minuts de l'estació de França (trens) hi ha prop diverses estacions de Bicing i també moltes línies d'autobusos que recorren d'extrem a extrem la ciutat comtal. No dubti i Visiti'l. Piso con encanto ubicado a escasos metros de la playa de la Barceloneta. La vivienda está reformada. Los suelos de baldosa de porcelana de calidad. Tiene 40 metros cuadrados excelentemente distribuidos debido a su forma rectangular con lo que se aprovecha de manera excelente su metraje. Los espacios son amplios. El baño es completo. Todo ello a un precio único a día de hoy por características y precio. La vivienda es perfecta tanto para vivir como para invertir debido a su alta rentabilidad en cuanto a alquiler (cercano a un 6% de rentabilidad) teniendo en cuenta que el importe de alquiler en la zona, siendo piezas de 40 m2 por importes superiores a los 800€. Se encuentra ubicado en un lugar privilegiado, a escasos metros del la playa de la Barceloneta (menos de cuatro minutos andando) así como a seis minutos del paseo del Born, Museo Picasso, Catedral de Santa Maria del Mar, del famoso parque de la Ciudadela o a diez minutos de las Ramblas y plaza Cataluña. También está excelentemente comunicado por el transporte público, a 2 minutos caminando a la estación de metro Barceloneta (L4; amarilla), a 5 minutos de la estación de Francia (trenes) hay cerca varias estaciones de Bicing y también muchas líneas de autobuses que recorren de extremo a extremo la ciudad condal. No dude y visítelo. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
350.000€
BARCELONA | Born - Santa Caterina Comprar Local en Born - Santa Caterina, BARCELONA | 039-2011

EXES Born ven local comercial de 96 m² en una zona molt transitada. Actualment el local està en funcionament, està llogat. Gran rendibilitat en zona amb molt transit peatonal. Ideal per a inversors. El Born es troba entre via Laietana i la Barceloneta i té un bon servei de transport, amb les parades del metro Barceloneta i Jaume 1 a la mateixa línia i servei de diverses línies d'autobusos. A més, pots arribar a les Rambles i al centre de la ciutat només en 10 minuts caminant. El Born està bastant a prop del Parc de la Ciutadella: on podràs gaudir de la natura i d'un ambient bohemi i hippie. I per als més petits al zoològic de Barcelona que també està situat al Parc de la Ciutadella. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. EXES Born vende local comercial de 96 m² en zona muy transitada. Actualmente el local está en funcionamiento, está alquilado. Gran rentabilidad en zona con mucho transito peatonal. Ideal para inversores. El Borne se encuentra entre vía Laietana y la Barceloneta y tiene un buen servicio de transporte, con las paradas del metro Barceloneta y Jaume 1 en la misma línea y servicio de varias líneas de autobuses. Además, puedes llegar a las Ramblas y al centro de la ciudad solo en 10 minutos andando. El Borne está bastante cerca del Parque de la Ciutadella: donde podrás disfrutar de la naturaleza y de un ambiente bohemio y hippie. Y para los más pequeños el zoológico de Barcelona que también está situado en el Parque de la Ciutadella. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
340.000€
BARCELONA | Born - Santa Caterina Comprar Piso en Born - Santa Caterina, BARCELONA | 039-1876

FANTÀSTIC PIS TIPUS LOFT de 56 M² i un bany, terres de parquet, aire condicionat i cuina en excel·lent estat. compta amb molta llum perquè ÉS TOT EXTERIOR i té grans finestrals. En una immillorable zona de Barcelona, al barri del Born i amb vistes al mercat. Es troba en una primera planta en finca moderna amb ascensor. Envoltat de cafès i restaurants de diferents ofertes, ambients i preus per a triar un cada dia. El Born es troba entre via Laietana i la Barceloneta i té un bon servei de transport, amb les parades del metro Barceloneta i Jaume 1 a la mateixa línia i servei de diverses línies d'autobusos. A més, pots arribar a les Rambles i al centre de la ciutat només en 10 minuts caminant. La platja també la tens a uns 10 minuts, la qual cosa significa que podràs gaudir d'un espectacular estiu a la platja. D'altra banda, el Born està bastant a prop del Parc de la Ciutadella: on podràs gaudir de la natura i d'un ambient bohemi i hippie. I per als més petits al zoològic de Barcelona que també està situat al Parc de la Ciutadella. Si només amb llegir ja estàs somiant amb aquest lloc, et convido a que coneguis aquest pis on podràs fer tots aquests somnis realitat. Amb possibilitat d'aparcament. _____________________ AICAT Nº 8060 FANTÁSTICO PISO TIPO LOFT de 56 M² y un baño, suelos de parquet, aire acondicionado y cocina en excelente estado. cuenta con mucha luz porque ES TODO EXTERIOR y tiene grandes ventanales. En una inmejorable zona de Barcelona, en el barrio del Borne y con vistas al mercado. Se encuentra en una primera planta en finca moderna CON ASCENSOR. Rodeado de cafés y restaurantes de diferentes ofertas, ambientes y precios para elegir uno cada día. El Borne se encuentra entre vía Laietana y la Barceloneta y tiene un buen servicio de transporte, con las paradas del metro Barceloneta y Jaume 1 en la misma línea y servicio de varias líneas de autobuses. Además, puedes llegar a las Ramblas y al centro de la ciudad solo en 10 minutos andando. La playa también la tienes a unos 10 minutos, lo cual significa que podrás disfrutar de un espectacular verano en la playa. Por otro lado, el Borne está bastante cerca del Parque de la Ciutadella: donde podrás disfrutar de la naturaleza y de un ambiente bohemio y hippie. Y para los más pequeños el zoológico de Barcelona que también está situado en el Parque de la Ciutadella. Si solo con leer ya estás soñando con este lugar, te invito a que conozcas este piso donde podrás hacer todos estos sueños realidad. Con posibilidad de aparcamiento. _____________________ AICAT Nº 8060

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más