{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.000€
HOSPITALET DE LLOBREGAT (L') | Santa Eulalia Comprar Piso en Santa Eulalia, HOSPITALET DE LLOBREGAT (L') | 138-5526

Excel·lent pis de 106m², distribuït en saló menjador de 18m² amb sortida a un balcó de 18m² on cap taula i cadira, 4 habitacions de les quals dues són dobles i exteriors, 2 banys amb banyera tots dos i cuina office amb sortida a galeria. L'habitatge disposa de calefacció gas natural per radiadors, sòl de parquet i portes de fusta. Finca de categoria amb servei de porteria i ascensor. La situació d'aquest pis se situa a L'Hospitalet de Llobregat, en la zona de Gran Via amb fàcil accés i serveis que facilitaran i milloraran el teu dia a dia. ______________________________ AICAT Núm. 8060. Excelente piso de 106m², distribuido en salón comedor de 18m² con salida a un balcón de 18m² donde cabe mesa y silla, 4 habitaciones de las cuales dos son dobles y exteriores, 2 baños con bañera ambos y cocina office con salida a galería. La vivienda dispone de calefacción gas natural por radiadores, suelo de parquet y puertas de madera. Finca de categoría con servicio de portería y ascensor. La situación de este piso se sitúa en L'Hospitalet de Llobregat, en la zona de Gran Vía con fácil acceso y servicios que facilitarán y mejorarán tu día a día. ______________________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
335.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5485

EXES Sants ven fantàstic pis de 91 m² totalment reformats a estrenar a la zona de La Bordeta. Es distribueix en sala d’estar-menjador amb sortida a balcó, 4 habitacions (1 doble i amb sortida a balcó), cuina tipo office amb sortida a galeria i un lavabo. La finca disposa d’ascensor i accessos adaptats. Equipat amb terres de gres, finestres d’alumini i portes de fusta. Excel·lent ubicació, molt proper a Plaça Espanya, a 3 minuts a peu del Metro L1 Hostalfrancs. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ______________ AICAT Nº 8060. EXES Sants vende fantástico piso de 91 m² totalmente reformado a estrenar en la zona de La Bordeta. Se distribuye en salón-comedor con salida a balcón, 4 habitaciones (1 doble con salida a balcón), cocina tipo office con salida a galería y un baño. La finca dispone de ascensor y accesos adaptados. Equipado con suelos de gres, ventanas de aluminio y puertas de madera. Excelente ubicación, muy cerca de Plaza España, a 3 minutos a pie del metro L1 Hostalfrancs. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
329.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5384

Exclusiva Exes habitatge per entrar a viure a preciosa finca regia, totalment rehabilitada amb ascensor a la millor zona de Sants, per la tranquil·litat d'aquest barri. L'habitatge d'uns 73m² aprox. és alta i molt lluminosa, amb una molt bona distribució separant la zona de dia i de nit. Disposa de 3 habitacions, 1 bany complet, cuina amb zona d'aigües integrada, rebedor i saló menjador exterior a carrer amb 2 balcons i vistes clares. La finca totalment rehabilitada i amb ascensor nou aquesta perfectament conservada i té moltíssim encant a més de comptar amb un emplaçament privilegiat al costat de tots els transports, comerços i serveis, així com a àmplies zones verdes, esportives i aparcaments. ÚNIC A LA ZONA. NO DUBTI EN VISITAR! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. Exclusiva Exes vivienda para entrar a vivir en preciosa finca regia, totalmente rehabilitada con ascensor en la mejor zona de Santos, por la tranquilidad de este barrio. La vivienda de unos 73m² aprox. es alta y muy luminosa, con una muy buena distribución separando la zona de día y de noche. Dispone de 3 habitaciones, 1 baño completo, cocina con zona de aguas integrada, recibidor y salón comedor exterior a calle con 2 balcones y vistas despejadas. La finca totalmente rehabilitada y con ascensor nuevo esta perfectamente conservada y tiene muchísimo encanto además de contar con una ubicación privilegiada al lado de todos los transportes, comercios y servicios, así como amplias zonas verdes, deportivas y aparcamientos. ÚNICO EN LA ZONA. ¡NO DUDE EN VISITAR! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. _________________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
290.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5517

Excel·lent pis de 100m² exterior i amb molt bona distribució, consta de 3 habitacions, de les quals dues són dobles, 2 banys complets (un d'ells en suite), cuina en semi illa amb galeria i saló rebedor ampli amb entrada de llum natural. L'habitatge disposa de calefacció gas natural, pati, sòl de parquet i finestres d'alumini climalit. Finca d'obra vista, disposa d'accessos adaptats i ascensor. Situat en una zona estratègica al costat del transport públic i diversos comerços pròxims. No ho dubti i vingui a veure-ho. _______________________ AICAT Núm. 8060. Excelente piso de 100m² exterior y con muy buena distribución, consta de 3 habitaciones, de las cuales dos son dobles, 2 baños completos (uno de ellos en suite), cocina en semi isla con galería y salón recibidor amplio con entrada de luz natural. La vivienda dispone de calefacción gas natural, patio, suelo de parquet y ventanas de aluminio climalit. Finca de obra vista, dispone de accesos adaptados y ascensor. Ubicado en una zona estratégica junto al transporte público y varios comercios cercanos. No lo dude y venga a verlo. _______________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
243.000€
BARCELONA | Comprar Piso en , BARCELONA | 138-5422

A la millor zona de Sants, trobem un pis en finca règia. Possibilitat de reforma i distribució al gust. Disposa d’una segona planta amb una possibilitat d´ascensor. El pis és exterior a carrer amb balcó, molt lluminós. Disposa de tres Dormitoris, un bany i sala d’estar-menjador. Compta amb traster i terrassa comunitària. Molt a prop de Plaça Sants, amb Líneas de Metro (L1) Vermella (L5) Blava. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ________________ AICAT Nº 8060. En la mejor zona de Sants, encontramos un piso en finca regia. Posibilidad de reforma y distribución al gusto. Dispone de una segunda planta con una posibilidad de ascensor. El piso se exterior a calle con balcón, muy luminoso. Dispone de con tres dormitorios, un baño y salón-comedor. Cuenta con trastero y terraza comunitaria. Muy cerca de Plaza Sants, con Líneas de Metro (L1) Roja (L5) Azul. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
268.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5507

Excel·lent pis molt assolellat en finca règia completament exterior a dos carrers amb sortida a balcó en totes les estades. L'habitatge disposa de 2 dormitoris dobles i un senzill, saló, cuina i bany. L'immoble disposa de sostres alts, sòls hidràulics originals en perfecte estat. Finca amb ascensor. Ben comunicat amb tots els serveis, autobusos, metre (L5) Badal, tren, cèntric, centres mèdics, prop d'universitat, col·legis, hospitals, supermercats, vistes buidades i zones infantils. Vingui a veure-ho. _______________________ AICAT Núm. 8060. Excelente piso muy soleado en finca Regia completamente exterior a dos calles con salida a balcón en todas las estancias. La vivienda dispone de 2 dormitorios dobles y uno sencillo, salón, cocina y baño. El inmueble dispone de techos altos, suelos hidráulicos originales en perfecto estado. Finca con ascensor. Bien comunicado con todos los servicios, autobuses, metro (L5) Badal, tren, céntrico, centros médicos, cerca de universidad, colegios, hospitales, supermercados, vistas despejadas y zonas infantiles. Venga a verlo. _______________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
247.000€
Barcelona | Sants Comprar Local en Sants, Barcelona | 212-2009

Oportunitat de Local-Habitatge en Venda! Local diàfan amb una superfície de 228 m2 distribuït en una planta baixa de 184m2 (amb bany i cuina) i una planta alta d'44m2 amb finestrals al carrer trasera.El espai disposa d'una entrada per la porteria i una entrada directament a la calle.Oportunidad única de realitzar dues unitats: un local garatge feia carrer i un habitatge dúplex amb pati exterior (tramitant la cèdula). Ben comunicat, a 5 minuts de la plaça Espanya i del parc de Montjuïc a prop de la Gran Via, al districte de Sants - Font de la Guatlla.¡No dubti en visitar-lo!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
170.000€
BARCELONA | Sants-Badal Comprar Piso en Sants-Badal, BARCELONA | 138-5520

Pis de 65m², distribuït en saló menjador amb sortida a balcó de 6m², 3 habitacions de les quals una és doble, un bany i cuina. L'habitatge disposa de sòl de gres, portes de fusta. Es tracta d'una tercera planta real en finca amb ascensor, situat a molt pocs minuts del transport públic <M> Badal i diverses línies d'autobusos que passen per aquesta zona LH1, V1, LH2, 70, etc. No ho dubti i vingui a veure-ho, gran oportunitat. _________________________ AICAT Núm. 8060. Piso de 61m², distribuido en salón comedor con salida a balcón de 6m², 3 habitaciones de las cuales una es doble, un baño y cocina. La vivienda dispone de suelo de gres, puertas de madera. Se trata de una tercera planta real en finca con ascensor, ubicado a muy pocos minutos del transporte público <M> Badal y varias líneas de autobuses que pasan por esa zona LH1, V1, LH2, 70, etc. No lo dude y venga a verlo, gran oportunidad. _________________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5474

EXES Sants ven pis totalment reformat, a estrenar, amb acabats de disseny i màxima qualitat. Es distribueix en sala d’estar-menjador amb la cuina integrada (equipada amb rentavaixelles, forn i microones integrat), en un mateix espai, exterior a balcó amb vistes a carrer, dues habitacions (una doble i una altre individual), un lavabo, un lavabo de cortesia i safareig. Disposa de terres de parquet, sostres amb volta catalana, calefacció per radiadors, finestres de PVC “climalit” i portes de fusta. Excel·lent ubicació, a dos minuts de l’estació de Sants, Rodalies Renfe i Metro L5(blava), L3 (verda) i L1 (vermella). A escassos metres del centre comercial Arenas. La finca disposa d’ascensor. No ho dubti més i sol·liciti la seva visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 client. EXES Sants vende piso totalmente reformado, a estrenar, con acabados de diseño y máxima calidad. Se distribuye en salón con cocina integrada (equipada con lavavajillas, horno y microondas integrado), en un mismo espacio, exterior a balcón con vistas a calle, dos dormitorios (uno doble y otro individual), un baño, un aseo de cortesía y lavadero. Dispone de suelos de parquet, techos con bóveda catalana, calefacción por radiadores, ventanas de PVC “climalit” y puertas de madera. Excelente ubicación, a dos minutos de la estación de Sants, Cercanías Renfe y metro L5(azul), L3(verde) y L1 (roja). A escasos metros del centro comercial Arenas. La finca dispone de ascensor. ¡No lo dude más y solicite su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
399.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5492

Fantàstic pis molt lluminós totalment reformat a estrenar, amb acabats de màxima qualitat en finca completament rehabilitada amb ascensor, disposa d'accessos adaptats, es tracta d'un pis alt i exterior, disposa de 2 dormitoris dobles, 2 banys complets amb plat de dutxa, gran saló cuina en dos ambients amb sortida a balcó exterior a carrer semi peatonal. A l'habitatge s'han restaurat els elements tradicionals de la zona: sostres alts, bigues de fusta, i terres hidràulics recuperats en cuina i banys. Les fotos són orientatives pertanyen a una obra del mateix constructor amb acabats molt similars. Vingui a veure-ho, l'esperem. ________________ AICAT Nº 8060. Fantástico piso muy luminoso totalmente reformado a estrenar, con acabados de máxima calidad en finca completamente rehabilitada con ascensor, dispone de accesos adaptados, se trata de un piso alto y exterior, cuenta con 2 dormitorios dobles, 2 baños completos con plato de ducha, gran salón cocina en dos ambientes con salida a balcón exterior a calle semi peatonal. En la vivienda se han restaurado los elementos tradicionales de la zona: techos altos, vigas de madera, y suelos hidráulicos recuperados en cocina y baños. Las fotos son orientativas pertenecen a una obra del mismo constructor con acabados muy similares. Venga a verlo, le esperamos. ________________ AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más