{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
355.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5485

EXES Sants ven fantàstic pis de 91 m² totalment reformats a estrenar a la zona de La Bordeta. Es distribueix en sala d’estar-menjador amb sortida a balcó, 4 habitacions (1 doble i amb sortida a balcó), cuina tipo office amb sortida a galeria i un lavabo. La finca disposa d’ascensor i accessos adaptats. Equipat amb terres de gres, finestres d’alumini i portes de fusta. Excel·lent ubicació, molt proper a Plaça Espanya, a 3 minuts a peu del Metro L1 Hostalfrancs. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ______________ AICAT Nº 8060. EXES Sants vende fantástico piso de 91 m² totalmente reformado a estrenar en la zona de La Bordeta. Se distribuye en salón-comedor con salida a balcón, 4 habitaciones (1 doble con salida a balcón), cocina tipo office con salida a galería y un baño. La finca dispone de ascensor y accesos adaptados. Equipado con suelos de gres, ventanas de aluminio y puertas de madera. Excelente ubicación, muy cerca de Plaza España, a 3 minutos a pie del metro L1 Hostalfrancs. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
329.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5384

Exclusiva Exes habitatge per entrar a viure a preciosa finca regia, totalment rehabilitada amb ascensor a la millor zona de Sants, per la tranquil·litat d'aquest barri. L'habitatge d'uns 73m² aprox. és alta i molt lluminosa, amb una molt bona distribució separant la zona de dia i de nit. Disposa de 3 habitacions, 1 bany complet, cuina amb zona d'aigües integrada, rebedor i saló menjador exterior a carrer amb 2 balcons i vistes clares. La finca totalment rehabilitada i amb ascensor nou aquesta perfectament conservada i té moltíssim encant a més de comptar amb un emplaçament privilegiat al costat de tots els transports, comerços i serveis, així com a àmplies zones verdes, esportives i aparcaments. ÚNIC A LA ZONA. NO DUBTI EN VISITAR! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. Exclusiva Exes vivienda para entrar a vivir en preciosa finca regia, totalmente rehabilitada con ascensor en la mejor zona de Santos, por la tranquilidad de este barrio. La vivienda de unos 73m² aprox. es alta y muy luminosa, con una muy buena distribución separando la zona de día y de noche. Dispone de 3 habitaciones, 1 baño completo, cocina con zona de aguas integrada, recibidor y salón comedor exterior a calle con 2 balcones y vistas despejadas. La finca totalmente rehabilitada y con ascensor nuevo esta perfectamente conservada y tiene muchísimo encanto además de contar con una ubicación privilegiada al lado de todos los transportes, comercios y servicios, así como amplias zonas verdes, deportivas y aparcamientos. ÚNICO EN LA ZONA. ¡NO DUDE EN VISITAR! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. _________________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
389.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5460

Àtic a la millor zona de les Corts, consta de 72 m², tot exterior amb orientació Sud. Disposa de tres Dormitoris, un bany, saló-menjador ampli i lluminós. Tambíen disposa d'una terrassa de 100m² amb traster inclòs. Es troba a 10min de Camp Nou i prop de transport públic i Línies de metro. No dubti en demanar visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. Ático en la mejor zona de les Corts, consta de 72 m², todo exterior con orientacion Sur. Dispone de tres Dormitorios, un baño, salón-Comedor amplio y luminoso. Tambíen dispone de una terraza de 100m² con trastero incluido. Se encuentra a 10min de Camp Nou y Cerca de transporte público y Lineas de Metro. No dude en solicitar visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
243.000€
BARCELONA | Comprar Piso en , BARCELONA | 138-5422

A la millor zona de Sants, trobem un pis en finca règia. Possibilitat de reforma i distribució al gust. Disposa d’una segona planta amb una possibilitat d´ascensor. El pis és exterior a carrer amb balcó, molt lluminós. Disposa de tres Dormitoris, un bany i sala d’estar-menjador. Compta amb traster i terrassa comunitària. Molt a prop de Plaça Sants, amb Líneas de Metro (L1) Vermella (L5) Blava. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. ________________ AICAT Nº 8060. En la mejor zona de Sants, encontramos un piso en finca regia. Posibilidad de reforma y distribución al gusto. Dispone de una segunda planta con una posibilidad de ascensor. El piso se exterior a calle con balcón, muy luminoso. Dispone de con tres dormitorios, un baño y salón-comedor. Cuenta con trastero y terraza comunitaria. Muy cerca de Plaza Sants, con Líneas de Metro (L1) Roja (L5) Azul. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
425.000€
BARCELONA | Les corts Comprar Piso en Les corts, BARCELONA | 138-5505

Pis en LES CORTS totalment reformat i exterior de 80m², 3 habitacions, una d'elles és doble i exterior, 1 bany complet amb plat de dutxa i cuina amb galeria. L'habitatge disposa de de calefacció gas natural mitjançant radiadors, aire condicionat i sòl de parquet. Es tracta d'un quart pis en finca de categoria amb ascensor. Situat en una de les millors zones de la ciutat comtal, al costat del transport públic i diversos comerços pròxims. No ho dubti i vingui a veure-ho. ______________________________ AICAT Núm. 8060. Piso en LES CORTS totalmente reformado y exterior de 80m², 3 habitaciones, una de ellas es doble y exterior, 1 baño completo con plato de ducha y cocina con galería. La vivienda dispone de de calefacción gas natural mediante radiadores, aire acondicionado y suelo de parquet. Se trata de un cuarto piso en finca de categoría con ascensor. Ubicado en una de las mejores zonas de la ciudad condal, junto al transporte público y varios comercios cercanos. No lo dude y venga a verlo. ______________________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
270.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5507

Excel·lent pis en finca Règia completament exterior a dos carrers amb sortida a balcó en totes les estades. Disposa de 2 dormitoris dobles i un senzill, saló cuina i bany amb possibilitat de fer una condícia. Sostre alts, sòls hidràulics originals en perfecte estat. Finca amb ascensor. Molt lluminós. Diverses possibilitats de reforma. A tan sols dos minuts de les principals línies de metre i autobusos del barri. _______________________ AICAT Núm. 8060. Excelente piso en finca Regia completamente exterior a dos calles con salida a balcón en todas las estancias . Dispone de 2 dormitorios dobles y uno sencillo, salón cocina y baño con posibilidad de hacer un aseo. Techo altos, suelos hidráulicos originales en perfecto estado. Finca con ascensor. Muy luminoso. Varias posibilidades de reforma. A tan solo dos minutos de las principales lineas de metro y autobuses del barrio. _______________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
247.000€
Barcelona | Sants Comprar Local en Sants, Barcelona | 212-2009

Oportunitat de Local-Habitatge en Venda! Local diàfan amb una superfície de 228 m2 distribuït en una planta baixa de 184m2 (amb bany i cuina) i una planta alta d'44m2 amb finestrals al carrer trasera.El espai disposa d'una entrada per la porteria i una entrada directament a la calle.Oportunidad única de realitzar dues unitats: un local garatge feia carrer i un habitatge dúplex amb pati exterior (tramitant la cèdula). Ben comunicat, a 5 minuts de la plaça Espanya i del parc de Montjuïc a prop de la Gran Via, al districte de Sants - Font de la Guatlla.¡No dubti en visitar-lo!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
285.000€
BARCELONA | Les corts Comprar Piso en Les corts, BARCELONA | 138-5342

HABITATGE EN EXCLUSIVA A ESTRENAR A LES CORTS! Fantàstic pis de 60m² útils aprox. totalment reformat a estrenar en finca jove totalment rehabilitada amb ascensor nou, videoporter i videovigilància. Completament reformada consta de 2 dormitoris, 1 bany, 1 galeria independent i una fantàstica zona de dia molt diàfana en dos ambients semi-integrades que acullen la cuina i l'ampli saló que a més és molt lluminós ja que compta amb dos amplis finestrals exteriors al tranquil pati de poma. Totes les instal·lacions són noves, els tancaments en alumini climalit, terres de parquet, fusteria interior lacada blanca, videoporter, porta blindada, aire condicionat + bomba de calor, dutxa d'obra al bany, llum indirecta, possibilitat d'una 3a habitació, etc. La finca, en impecable estat de conservació ja que s'ha rehabilitat totalment, té ascensor nou, videovilangia 24h. i una immillorable situació en un carrer tranquil en zona semi-peatonal al costat de tots els comerços, serveis i transports. NO DUBTI EN VISITAR. Ideal tant per a primer habitatge com per a inversió. ¡VIVIENDA EN EXCLUSIVA A ESTRENAR EN LAS CORTS! Fantástico piso de 60m² útiles aprox. totalmente reformado a estrenar en finca joven totalmente rehabilitada con ascensor nuevo, videoportero y videovigilancia. Completamente reformada consta de 2 dormitorios, 1 baño, 1 galería independiente y una fantástica zona de día muy diáfana en dos ambientes semiintegrados que acogen la cocina y el amplio salón que además es muy luminoso ya que cuenta con dos amplios ventanales exteriores al tranquilo patio de manzana. Todas las instalaciones son nuevas, los cierres en aluminio climalit, suelos de parquet, carpintería interior lacada blanca, videoportero, puerta blindada, aire acondicionado + bomba de calor, ducha de obra en el baño, luz indirecta, posibilidad de una 3ª habitación, etc. La finca, en impecable estado de conservación ya que se ha rehabilitado totalmente, tiene ascensor nuevo, videovilangia 24h. y una inmejorable situación en una calle tranquila en zona semipeatonal junto a todos los comercios, servicios y transportes. NO DUDE EN VISITAR. Ideal tanto para primera vivienda como para inversión. ________________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
335.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5474

EXES Sants ven pis totalment reformat, a estrenar, amb acabats de disseny i màxima qualitat. Es distribueix en sala d’estar-menjador amb la cuina integrada (equipada amb rentavaixelles, forn i microones integrat), en un mateix espai, exterior a balcó amb vistes a carrer, dues habitacions (una doble i una altre individual), un lavabo, un lavabo de cortesia i safareig. Disposa de terres de parquet, sostres amb volta catalana, calefacció per radiadors, finestres de PVC “climalit” i portes de fusta. Excel·lent ubicació, a dos minuts de l’estació de Sants, Rodalies Renfe i Metro L5(blava), L3 (verda) i L1 (vermella). A escassos metres del centre comercial Arenas. La finca disposa d’ascensor. No ho dubti més i sol·liciti la seva visita! GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 client. EXES Sants vende piso totalmente reformado, a estrenar, con acabados de diseño y máxima calidad. Se distribuye en salón con cocina integrada (equipada con lavavajillas, horno y microondas integrado), en un mismo espacio, exterior a balcón con vistas a calle, dos dormitorios (uno doble y otro individual), un baño, un aseo de cortesía y lavadero. Dispone de suelos de parquet, techos con bóveda catalana, calefacción por radiadores, ventanas de PVC “climalit” y puertas de madera. Excelente ubicación, a dos minutos de la estación de Sants, Cercanías Renfe y metro L5(azul), L3(verde) y L1 (roja). A escasos metros del centro comercial Arenas. La finca dispone de ascensor. ¡No lo dude más y solicite su visita! GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
399.000€
BARCELONA | Sants Comprar Piso en Sants, BARCELONA | 138-5492

Fantàstic pis molt lluminós totalment reformat a estrenar, amb acabats de màxima qualitat en finca completament rehabilitada amb ascensor, disposa d'accessos adaptats, es tracta d'un pis alt i exterior, disposa de 2 dormitoris dobles, 2 banys complets amb plat de dutxa, gran saló cuina en dos ambients amb sortida a balcó exterior a carrer semi peatonal. A l'habitatge s'han restaurat els elements tradicionals de la zona: sostres alts, bigues de fusta, i terres hidràulics recuperats en cuina i banys. Les fotos són orientatives pertanyen a una obra del mateix constructor amb acabats molt similars. Vingui a veure-ho, l'esperem. ________________ AICAT Nº 8060. Fantástico piso muy luminoso totalmente reformado a estrenar, con acabados de máxima calidad en finca completamente rehabilitada con ascensor, dispone de accesos adaptados, se trata de un piso alto y exterior, cuenta con 2 dormitorios dobles, 2 baños completos con plato de ducha, gran salón cocina en dos ambientes con salida a balcón exterior a calle semi peatonal. En la vivienda se han restaurado los elementos tradicionales de la zona: techos altos, vigas de madera, y suelos hidráulicos recuperados en cocina y baños. Las fotos son orientativas pertenecen a una obra del mismo constructor con acabados muy similares. Venga a verlo, le esperamos. ________________ AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más