{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.995€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5417

CARMEL. EXCLUSIVA FINCA D'OBRA VISTA AMB POCS VEÏNS. L'immoble té 126 m² cadastrals i es compon d'ampli saló menjador de 26 m² a dos ambients diferenciats amb sortida a terrassa de 10 m²; 4 habitacions exteriors, de les quals 2 són dobles, cuina independent amb sortida a galeria de 8 m² i 2 banys complets recentment reformats amb acabats de primera qualitat. El primer d'ells disposa de 3 peces dutxa i el segon 4 peces també amb dutxa. La fusteria exterior és d'alumini climalit, les portes són de faig i els sòls de gres-terratzo. L'immoble compta amb calefacció per radiadors (també en els banys), aire condicionat i LA FINCA TÉ ASCENSOR. A prop del metro L5 Carmel, autobusos (86, 119, 92, N4, N5, V17), col·legis, la biblioteca municipal, l'ambulatori, supermercats, restaurants, camp de futbol i piscina coberta. També proper als famosos Bunkers del Carmel i al Parc Güell. NO HO DUBTI I DEMANI VISITA !! AICAT Nº 8060. CARMEL. EXCLUSIVA FINCA DE OBRA VISTA CON POCOS VECINOS. El inmueble tiene 126 m² catastrales y se compone de amplio salón comedor de 26 m² en dos ambientes diferenciados con salida a terraza de 10 m²; 4 habitaciones exteriores, de las cuales 2 son dobles, cocina independiente con salida a galería de 8 m² y 2 baños completos recientemente reformados con acabados de primera calidad. El primero de ellos dispone de 3 piezas con ducha y el segundo 4 piezas también con ducha. La carpintería exterior es de aluminio climalit, las puertas son de haya y los suelos de gres-terrazo. El inmueble cuenta con calefacción por radiadores (también en los baños), aire acondicionado y LA FINCA TIENE ASCENSOR. Cerca del metro L5 Carmelo, autobuses (86, 119, 92, N4, N5, V17), colegios, la biblioteca municipal, el ambulatorio, supermercados, restaurantes, campo de fútbol y piscina cubierta. También cercano a los famosos Bunkers del Carmelo y el Parque Güell. NO LO DUDE Y PIDA VISITA !! AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
285.000€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5400

EXCLUSIU ÀTIC DÚPLEX AMB 2 TERRASSES PER ENTRAR A VIURE A LA MILLOR ZONA DEL CARMEL! Àtic de 80m² aprox. mes 35m² de terrasses amb fantàstiques vistes despajadas ala Rambla del Carmel, a mar i a muntanya. L'habitatge distribueix còmodament la zona de dia i nit en cadascuna de les seves plantes: A la 1a planta hi trobem la zona de dia que té uns 40m² mes una terrassa de 18m² aprox. i compta amb 1 habitació (actualment utilitzada com a sala d'estar independent del saló menjador), 1 cuina reformada fa 4 anys, les escales d'accés a la planta alta, el saló menjador i la sortida d'accés a la 1ª terrassa. A la zona de nit, situada a la planta alta del dúplex hi trobem 3 habitacions més (1 doble), 1 bany complet (4 peces) i una altra terrassa de 15m² aprox. L'habitatge està en molt bon estat pel que permet entrar a viure, la cuina i e bany estan reformats i compta amb terres de gres, tancaments d'alumini, fusteria interior de fusta i calefacció. Excel·lent ubicació a la zona plana del Carmel, al costat de la Rambla i el carrer Dante pel que disposa de tots els serveis, comerços i transports, així com d'àmplies zones verdes i esportives per gaudir en família. NO DUBTI EN VISITAR. ÚNIC A LA ZONA! AICAT Nº 8060. EXCLUSIVO ÁTICO DÚPLEX CON 2 TERRAZAS PARA ENTRAR A VIVIR EN LA MEJOR ZONA DEL CARMEL! Ático de 80m² aprox. mas 35m² de terrazas con fantásticas vistas despajadas ala Rambla del Carmel, a mar y a montaña. La vivienda distribuye cómodamente la zona de día y noche en cada una de sus plantas: En la 1ª planta encontramos la zona de día que tiene unos 40m² mas una terraza de 18m² aprox. y cuenta con 1 habitación (actualmente utilizada a modo de sala de estar independiente del salón comedor), 1 cocina reformada hace 4 años, las escaleras de acceso a la planta alta, el salón comedor y la salida de acceso a la 1ª terraza. En la zona de noche, situada en la planta alta del dúplex encontramos 3 habitaciones mas ( 1 doble ), 1 baño completo ( 4 piezas) y otra terraza de 15m² aprox. La vivienda esta en muy buen estado por lo que permite entrar a vivir, la cocina y e baño están reformados y cuenta con suelos de gres, carpinteria exterior de aluminio, carpinteria interior de madera y calefacción. Excelente ubicación en la zona plana del Carmelo, junto a la Rambla y la calle Dante por lo que dispone de todos los servicios, comercios y transportes, así como de amplias zonas verdes y deportivas para disfrutar en familia. NO DUDE EN VISITARLO. ÚNICO EN LA ZONA! AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
202.210€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5289

CARMEL. Exclusiu pis de 70m² aprox. en finca d'obra vista a punt per entrar a viure. L'habitatge, en perfecte estat de conservació, es distribueix en 4 habitacions, dues d'elles dobles, 1 bany complet amb banyera reformat, cuina amb zona d'aigües integrada també reformada i un ampli menjador amb balconada exterior, comptant amb climatització aire condicionat i bomba de calor, terres de gres, fusteria interior en fusta de qualitat, tancaments d'alumini i totes les instal·lacions actualitzades recentment. Molt bé situat prop del metro El Carmel L5, de tots els serveis, comerços i transports. AICAT Nº 8060. CARMEL. Exclusivo piso de 70m² aprox. en finca de obra vista listo para entrar a vivir. La vivienda, en perfecto estado de conservación, se distribuye en 4 habitaciones, dos de ellas dobles, 1 baño completo con bañera reformado, cocina con zona de aguas integrada también reformada y un amplio comedor con balcón exterior, contando con climatización aire acondicionado y bomba de calor, suelos de gres, carpintería interior en madera de calidad, carpintería de aluminio y todas las instalaciones actualizadas recientemente. Muy bien situado cerca del metro El Carmel L5, de todos los servicios, comercios y transportes. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
138.000€
BARCELONA | Sant Genís dels Agudells Comprar Piso en Sant Genís dels Agudells, BARCELONA | 147-5487

SANT GENIS DELS AGUDELLS. Pis amb 70m² amb 3 habitacions exteriors, una d'elles doble. Cuina office àmplia reformada. Bany reformat de tres peces amb dutxa. Menjador lluminós de 18m². Terres de gres, finestres tipus climalit, portes de faig. Té bona orientació, sol de matins i amb bones vistes. Balcó tancat. AICAT Nº 8060. SANT GENIS DELS AGUDELLS. Piso con 70m² con 3 habitaciones exteriores, una de ellas doble. Cocina office amplia reformada. Baño reformado de tres piezas con ducha. Comedor luminoso de 18m². Suelos de gres, ventanas tipo climalit, puertas de haya. Tiene buena orientación, sol de mañanas y con buenas vistas. Balcón cerrado. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
159.995€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5462

CARMEL. Pis reformat de 50 m² amb 3 habitacions, una d'elles doble. Saló lluminós i ampli de 14m². Cuina independent reformada i bany, també reformat de 4 peces. Terres de parquet i finestres de climalit. Disposa d'aire condicionat. Té balcó amb vista sobre els Bunkers. Pis amb opció a plaça de pàrquing. També val, a uns minuts del metro L5 El Carmel, autobusos (86, 119, 22, V19, N4, N5), supermercats, CAP Salut, col·legis (Piaget, C / Llobregos nº194; Coves d'en Cimany, C / Coves d'en Cimany nº54; El Carmel, c / Llobregos nº154) i comerços. AICAT Nº 8060. CARMEL. Piso reformado de 50 m² con 3 habitaciones, una de ellas doble. Salón luminoso y amplio de 14m². Cocina independiente reformada y baño, también reformado de 4 piezas. Suelos de parquet y ventanas de climalit. Dispone de aire acondicionado. Tiene balcón con vistas a los Bunkers. Piso con opción a plaza de parquing. Bien ubicado, a unos minutos del metro L5 El Carmel, autobuses (86, 119, 22, V19, N4, N5), supermercados, CAP Salut, colegios (Piaget, C/Llobregos nº194; Coves d'en Cimany, C/Coves d'en Cimany nº54; El Carmel, C/Llobregos nº154) y comercios. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
349.965€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5431

Exes té en exclusica habitatge amb molt d'encant de 72m² i terrassa de 24m² amb excel·lent qualitat. L'habitatge consta de 3 habitacions, dues d'elles dobles i una exterior. Una de les habitacions en suite. Dues bany totalment reformats, un d'ells de 4 peces amb banyera i l'altre, de 3 peces amb plat de dutxa. Cuina independent exterior. Saló menjador de dos ambients amb sortida a terrassa, on podrà gaudir d'unes espectaculars i fantàstiques vistes a Barcelona. Al costat del saló disposa d'un petit despatx. Terres de parquet i portes de roure natural, finestres d'alumini color pi austral amb persianes i calefacció a gas per radiadors. Està habitatge es troba en una de les millors carrers de Barcelona, ​​carrer Mühlberg. Zona actualemnte de moda per la ruta que té cap als Bunkers del Carmel, un dels miradors que no has de deixar perdre si vius a Barcelona o véns de visita. L'habitatge té un valor afegit que no pots deixar escapar, programa una visita ara, és la teva oportunitat d'aconseguir un habitatge única i amb encant. A més per 96.000 € a 25 metres de l'habitatge un garatge privat de 63 metres, amb la capacitat de 3 cotxes i una cambra de bany. AICAT Nº 8060. Exes tiene en exclusica vivienda con mucho encanto de 72m² y terraza de 24m² con excelente calidad. La vivienda consta de 3 habitaciones, dos de ellas dobles y una exterior. Una de las habitaciones en suite. Dos cuarto de baño totalmente reformados, uno de ellos de 4 piezas con bañera y el otro, de 3 piezas con plato de ducha. Cocina independiente exterior. Salón comedor de dos ambientes con salida a terraza, donde podrá disfrutar de unas espectaculares y fantásticas vistas a Barcelona. Junto al salón dispone de un pequeño despacho. Suelos de parquet y puertas de roble natural, ventanas de aluminio color pino austral con persianas y calefacción a gas por radiadores. Está vivienda se encuentra en una de las mejores calles de Barcelona, calle Mühlberg. Zona actualemnte de moda por la ruta que tiene hacia los Bunkers del Carmelo, uno de los miradores que no debes dejar perder si vives en Barcelona o vienes de visita. La vivienda tiene un valor añadido que no puedes dejar escapar, programa una visita ahora, es tu oportunidad de conseguir una vivienda única y con encanto. Además por 96.000€ en 25 metros de la vivienda un garaje privado de 63 metros, con la capacidad de 3 coches y un cuarto de baño. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
166.000€
BARCELONA | La Teixonera Comprar Piso en La Teixonera, BARCELONA | 147-5270

TEIXONERA. Pis de 67 m² cadastrals amb 3 habitacions, una d'elles doble. Completa la distribució el menjador de 15 m², cuina de 6 m² a actualitzar i 2 banys, també per actualitzar. Les finestres i les portes són d'alumini, i els sòls de gres. Disposa de calefacció per radiadors i aire condicionat. La finca no disposa d'ascensor. Molt bé situat, prop de metro línia 5 (blava), autobusos i serveis. AICAT Nº 8060. TEIXONERA. Piso de 67 m² catastrales con 3 habitaciones, una de ellas doble. Completa la distribución el comedor de 15 m², cocina de 6 m² a actualizar y 2 baños, también para actualizar. Las ventanas y las puertas son de aluminio, y los suelos de gres. Dispone de calefacción por radiadores y aire acondicionado. La finca no dispone de ascensor. Muy bien situado, cerca de metro línea 5 (azul), autobuses y servicios. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
290.000€
BARCELONA | La Teixonera Comprar Piso en La Teixonera, BARCELONA | 147-5478

Fantàstic pis de 99m² ubicat en zona Taixonera, disposa de 3 habitacions exteriors, una d'elles doble, 2 banys complets amb banyera, un en suite, cuina office amb galeria, saló menjador de 16m² i balcó amb sortida des d'una habitació. L'habitatge disposa de calefacció per radiadors, terra de marbre, portes Sapelly i finestres d'alumini climalit. Finca jove de l'any 1996 amb porter automàtic i terrat comunitari. Per la seva ubicació i orientació nord l'immoble gaudeix d'unes vistes clares a la muntanya i Tibidabo. A un minut del <M> L-5 TAIXONERA. No ho dubti i vingui a veure-ho. --------------------------------------------------------------------------------------------- Fantástico piso de 99m² ubicado en zona Taixonera, cuenta con 3 habitaciones exteriores, una de ellas doble, 2 baños completos con bañera, uno en suite, cocina office con galería, salón comedor de 16m² y balcón con salida desde una habitación. La vivienda dispone de calefacción por radiadores, suelo de marmol, puertas sapely y ventanas de aluminio climalit. Finca joven del año 1996 con portero automático y terrado comunitario. Por su ubicación y orientación norte el inmueble goza de unas vistas despejadas a la montaña y tibidabo. A un minuto del <M> L5 Taixonera. No lo dude y venga a verlo. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
250.000€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5477

Finca jove d'obra vista. Aquesta preciosa habitatge consta d'uns 71 m² cadastrals. És un pis molt quadrat amb els espais ben aprofitats. A la zona de dia trobem un agradable saló menjador de 20 m² i una còmoda cuina office amb sortida a una galeria. A la zona de nit, quatre habitacions àmplies, totes elles exteriors dues cambres de bany, un de cortesia i un bany complet amb banyera. Sòl de terratzo, portes Sapelly, aire condicionat, calefacció de radiadors a gas natural i finestres climalit. La finca té zona comunitària d'oci per als nens de la casa amb gronxadors i bancs, també disposa de zona comunitària per estendre la roba. Oportunitat única d'adquirir un pis pràctic i funcional en una de la millor zona del Barri. Bé situada a uns segons de la línia Metro línia 5 Carmel, autobusos (N4, 86, 87, V21, 39, 117), col·legis propers (Escola Bressol Tris-després, Guarderia Calimero, Col·legi Sagrada Família Horta, Col·legi Immaculada Concepció, Escola Torrent Can Carbassa, Club Esportiu Safa, Escola Teixonera etc.). Al costat del túnel de la Ruvira i zona Font donin Fargues. AICAT Nº 8060. Finca joven de obra vista. Esta preciosa vivienda consta de unos 71 m² catastrales. Es un piso muy cuadrado con los espacios bien aprovechados. En la zona de día encontramos un agradable salón comedor de 20 m² y una cómoda cocina office con salida a una galería. En la zona de noche, cuatro habitaciones amplias, todas ellas exteriores dos cuartos de baño, uno de cortesía y un baño completo con bañera. Suelo de terrazo, puertas sapely, aire acondicionado, calefacción de radiadores a gas natural y ventanas climalit. La finca tiene zona comunitaria de ocio para los niños de la casa con columpios y bancos, también dispone de zona comunitaria para tender la ropa. Oportunidad única de adquirir un piso práctico y funcional en una de la mejor zona del Barrio. Bien ubicada a unos segundos de la línea Metro línea 5 Carmel, autobuses (N4, 86, 87, V21, 39, 117), colegios cercanos (Escola Bressol Tris-tras, Guardería Calimero, Colegio Sagrada Familia Horta, Colegio Inmaculada Concepción, Escola Torrent Can Carbassa, Club Esportiu Safa, Escola teixonera etc.). Al lado del túnel de la Ruvira y zona Font den Fargues. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
159.995€
BARCELONA | El Carmel Comprar Piso en El Carmel, BARCELONA | 147-5458

CARMELO. Pis en venda carrer Pantà de Tremp, finca d'obra vista. Aquesta preciosa habitatge consta d'uns 58 m² cadastrals. És un pis molt quadrat amb els espais ben aprofitats. L'habitatge es troba recentment pintada i portes envernissades, disposa de 3 habitacions i la cuina està per fer, té sortida a una galeria, el bany és complet amb plat de dutxa i els sòls de terratzo, lluminós i molt cèntric. Pròxim a carrer Dante. Oportunitat única d'adquirir un pis pràctic i funcional en una de la millor zona del Barri. Bé situada a uns segons de la línia Metro línia 5 Carmel, autobusos (N4, 86, 87, V21, 39, 117) col·legis propers (Escola Bressol: Tris Tras, Guarderia Calimero, Col·legi Sagrada Família Horta, Col·legi Immaculada Concepció, Escola Torrent Can Carbassa, Club Esportiu Safa, Escola Teixonera etc.) Al costat de la Ronda de dalt.SOLICITE VISITA! AICAT Nº 8060. CARMELO. Piso en venta calle Pantano de Tremp, finca de obra vista. Esta preciosa vivienda consta de unos 58 m² catastrales. Es un piso muy cuadrado con los espacios bien aprovechados. La vivienda se encuentra recién pintada y puertas barnizadas, dispone de 3 habitaciones y la cocina esta para realizar, tiene salida a una galería, el baño es completo con plato de ducha y los suelos de terrazo, luminoso y muy céntrico. Próximo a calle Dante. Oportunidad única de adquirir un piso práctico y funcional en una de la mejor zona del Barrio. Bien ubicada a unos segundos de la línea Metro línea 5 Carmel, autobuses (N4, 86, 87, V21, 39, 117) colegios cercanos( Escola Bressol: Tris Tras, Guardería Calimero, Colegio Sagrada Familia Horta, Colegio Inmaculada Concepción, Escola Torrent Can Carbassa, Club Esportiu Safa, Escola Teixonera etc.) Al lado de la Ronda de dalt.SOLICITE VISITA! AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más