{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
329.500€
Barcelona | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, Barcelona | 148-5581

SAGRERA. Espectacular pis, molt ampli i ben distribuït, disposa d’ampli saló amb sortida a Terrassa addicional, 4 habitacións (2 dobles) i dos banys. Molt tranquil i assolellat. Finca de categoría amb 2 ascensors. Es pot entrar a viure. Situació estratégica amb tots els serveis i transports. Vegi-ho! ___________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Espectacular piso, muy amplio y bien distribuido, compuesto de amplio salón con salida a terraza adicional, 4 habitaciones (2 dobles), y dos baños. Muy tranquilo y soleado. Finca de categoría con 2 ascensores. Se puede entrar a vivir. Situación estratégica con todos los servicios y transportes. ¡Véalo!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
379.900€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5827

CLOT. Excel·lent pis, ampli, quadrat i ben distribuït. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per taula i cadires, gran cuina office amb safareig, 2 banys complets i 4 habitacions grans. Exterior al carrer amb vistes clares i assolellat. Edifici jove d'obra vista de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Nº 8060. ------------------------------------------------------------------------ CLOT. Excelente piso, amplio, cuadrado y bien distribuido. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas, gran cocina office con lavadero, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes. Exterior a calle con vistas despejadas y soleado. Edificio joven de obra vista de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
485.000€
BARCELONA | La Sagrada Família Comprar Piso en La Sagrada Família, BARCELONA | 204-5229

Fabulós pis exterior i reformat de 102m² exclusiu de Exes Meridiana situat a Sagrada Família, distribuït en saló menjador de 25m² amb sortida balcó ampli cal taula i cadires, 4 habitacions de les quals una és doble, dos banys impecables tots dos amb banyera i cuina office amb galeria. Finca d'obra vista amb 2 ascensors. L'habitatge disposa de calefacció gas natural, aire condicionat, terra de parquet, portes de fusta i finestres climalit. AICAT Nº 8060. ---------------------------------------------------------- Fabuloso piso exterior y reformado de 102m² exclusivo de Exes Meridiana ubicado en Sagrada Familia, distribuido en salón comedor de 25m² con salida balcón amplio cabe mesa y sillas, 4 habitaciones de las cuales una es doble, dos baños impecables ambos con bañera y cocina office con galería. Finca de obra vista con 2 ascensores. La vivienda dispone de calefacción gas natural, aire acondicionado, suelo de parquet, puertas de madera y ventanas climalit. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
409.000€
BARCELONA | La Sagrada Família Comprar Piso en La Sagrada Família, BARCELONA | 204-5230

Fantàstic pis de 85m² a 200mts de la Sagrada Familia. Reformat amb materials d’alta qualitat, terra de parquet i mobles a mida. Orientat a Tarragona i amb galeria al pati d’illa, és molt lluminós i silenciós. Disposa de 4 habitacions d’origen, totes elles amb llum natural. Actualment dues són habitacions dobles, una és un vestidor i la quarta és un estudi en zona diàfana. El pis disposa de 2 banys complets, un d’ells amb llum natural. Es tracta de l’última planta en finca règia amb ascensor, amb únicament 2 habitatges per planta. A la mateixa planta, es troben la terrassa i el traster comunitaris. Te calefacció de gas y dos aparells d’aire condicionat. ¡Vingui a veure’l, l'esperem!. AICAT Nº 8060. -------------------------------------------------------------------- Fantástico piso de 85m² a 200 mts de la Sagrada Familia. Reformado con materiales de alta calidad, suelo de parquet y muebles a medida. Orientado a tarragona y con galería en el patio de manzana, es muy luminoso y silencioso. Dispone de 4 habitaciones de origen, todas ellas con luz natural. Actualmente dos son habitaciones dobles, uno es un vestuario y la cuarta es un estudio en zona diáfana. El piso dispone de 2 baños completos, 1 de ellos con luz natural. Se trata de la última planta en finca regia con ascensor, únicamente 2 viviendas por planta. En la misma planta, se encuentran la terraza y trastero comunitario. El inmueble dispone de calefacción de gas y dos aparatos de aire acondicionado. Venga a verlo, le esperamos! AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
379.900€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5785

CLOT. Espectacular i exclusiu immoble. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per a taula i cadires. Gran cuina office, 2 banys complets i 4 habitacions grans, una d'elles amb sortida a una altra terrassa per a taula i cadires. És un pis ampli, amb excel·lent distribució i espais quadrats i aprofitats. Es troba en molt bon estat de conservació, amb bones qualitats i acabats, amb aire condicionat, calefacció de gas i sòls de marbre entre altres detalls. És alt, exterior amb vista agradables i assolellat. L'edifici és seminou, de categoria i disposa d'ascensor. La situació és privilegiada i molt estratègica, amb tot tipus de transports i serveis necessaris per al dia a dia i en immillorable zona. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Espectacular y exclusivo inmueble. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas. Gran cocina office, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes, una de ellas con salida a otra terraza para mesa y sillas. Es un piso amplio, con excelente distribución y espacios cuadrados y aprovechados. Se encuentra en muy buen estado de conservación, con buenas calidades y acabados, con aire acondicionado, calefacción de gas y suelos de mármol entre otros detalles. Es alto, exterior con vistas agradables y soleado. El edificio es seminuevo, de categoría y dispone de ascensor. La situación es privilegiada y muy estratégica, con todo tipo de transportes y servicios necesarios para el día a dia y en inmejorable zona. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.950€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5830

SAGRERA CENTRE. Espectacular immoble, alt, exterior, assolellat amb vistes clares i tranquil. És un pis molt ben distribuït, amb espais amplis i ben proporcionats, el que el fa molt acollidor i còmode. Es compon d'un gran saló de dos ambients amb sortida a terrassa per taula i cadires, cuina office, 2 banys complets i 4 habitacions grans. Reformat i en perfecte estat de conservació. L'edifici és de categoria amb ascensor, i la situació és estratègica amb tot tipus de transports disponibles i tots els serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Nº 8060. ----------------------------------------------------------- SAGRERA CENTRO. Espectacular inmueble, alto, exterior, soleado con vistas despejadas y tranquilo. Es un piso muy bien distribuido, con espacios amplios y cuadrados , lo que lo hace muy acogedor y cómodo. Se compone de un gran salón de dos ambientes con salida a terraza para mesa y sillas, cocina office, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes. Reformado y en perfecto estado de conservación. El edificio es de categoría con ascensor, y la situación es estratégica con todo tipo de transportes disponibles y todos los servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
286.500€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5763

CLOT. Extraordinari immoble, compost d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per taula i cadires, cuina office amb safareig, bany complet, lavabo i 4 habitacions grans. És un immoble quadrat i ben distribuït, còmode, acollidor, tranquil i assolellat. Edifici de categoria amb ascensor. Situació estratègica en zona immillorable amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Bona oportunitat. ________________ AICAT Nº 8060. CLOT. Extraordinario inmueble, compuesto de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas, cocina office con lavadero, baño completo, aseo y 4 habitaciones grandes. Es un inmueble cuadrado y bien distribuido, cómodo, acogedor, tranquilo y soleado. Edificio de categoría con ascensor. Situación estratégica en zona inmejorable con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Buena oportunidad. ________________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.950€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5700

Sagrera. Exclusiu i acollidor immoble en edifici de prestigi clàssic amb ascensor. El pis és alt, exterior i assolellat, amb vistes panoràmiques molt agradables. És un immoble compost de saló menjador amb sortida a balcó, cuina, bany complet amb lavabo i tres habitacions, dues d'elles dobles i una individual gran, a més de safareig i traster. La distribució és quadrada i funcional; amb bon aprofitament d espai. Es troba en perfecte estat de conservació, amb ACC i calefacció. La situació és estratègica, en una zona immillorable, al costat de tots els transports i srvicios necessaris per al dia a dia. Digne de veure. ___________________________________________________________________________________________________ Sagrera. Exclusivo y acogedor inmueble en edificio de prestigio clásico con ascensor. El piso es alto, exterior y soleado, con vistas panorámicas muy agradables. Es un inmueble compuesto de salón-comedor con salida a balcón, cocina, baño completo con aseo y tres habitaciones, dos de ellas dobles y una individual grande, además de lavadero y trastero. La distribución es cuadrada y funcional, con buen aprovechamiento del espacio. Se encuentra en perfecto estado de conservación, con AACC. La situación es estratégica, en una zona inmejorable, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el dia a dia. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
259.900€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5805

CAMP DE L'ARPA. Excel·lent pis, alt, assolellat i exterior amb agradables vistes. Compost d'ampli saló amb sortida a terrassa per a taula i cadires, cuina, safareig, bany complet i 3 habitacions, la principal amb sortida a terrassa addicional. Ben distribuït i acollidor. Edifici de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. -------------------------------------------------------------------------- CAMP DE L'ARPA. Excelente piso, alto, soleado y exterior con agradables vistas. Compuesto de amplio salón con salida a terraza para mesa y sillas, cocina, lavadero, baño completo y 3 habitaciones, la principal con salida a terraza adicional. Bien distribuido y acogedor. Edificio de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona con todos los trasportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.500€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5781

CLOT. Gran pis, molt ampli, tot exterior amb dues orientacions, a carrer i a pati d'illa i amb una terrassa molt agradable. És un immoble quadrat i ben distribuït. Es compon d'enorme saló-menjador amb sortida a terrassa a nivell, que inclou un traster. Gran cuina office i bany (amb possibilitat de lavabo addicional). Actualment té 2 habitacions grans (abans 4), es pot recuperar fàcilment una tercera habitació. És tranquil i assolellat, i està totalment reformat, amb parquet, AACC i calefacció. L'edifici és familiar, amb pocs veïns, i la situació és estratègica, en immillorable zona, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Gran piso, muy amplio, todo exterior con dos orientaciones, a calle y a patio de manzana y con una terraza muy agradable. Es un inmueble cuadrado y bien distribuido. Se compone de enorme salón-comedor con salida a terraza a nivel, que incluye un trastero. Gran cocina office y baño (con posibilidad de aseo adicional). Actualmente tiene 2 habitaciones grandes (antes 4), se puede recuperar fácilmente una tercera habitación. Es tranquilo y soleado, y está totalmente reformado, con parquet, AACC y calefacción. El edificio es familiar, con pocos vecinos, y la situación es estratégica, en inmejorable zona, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más