{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
379.900€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5785

CLOT. Espectacular i exclusiu immoble. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per a taula i cadires. Gran cuina office, 2 banys complets i 4 habitacions grans, una d'elles amb sortida a una altra terrassa per a taula i cadires. És un pis ampli, amb excel·lent distribució i espais quadrats i aprofitats. Es troba en molt bon estat de conservació, amb bones qualitats i acabats, amb aire condicionat, calefacció de gas i sòls de marbre entre altres detalls. És alt, exterior amb vista agradables i assolellat. L'edifici és seminou, de categoria i disposa d'ascensor. La situació és privilegiada i molt estratègica, amb tot tipus de transports i serveis necessaris per al dia a dia i en immillorable zona. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Espectacular y exclusivo inmueble. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas. Gran cocina office, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes, una de ellas con salida a otra terraza para mesa y sillas. Es un piso amplio, con excelente distribución y espacios cuadrados y aprovechados. Se encuentra en muy buen estado de conservación, con buenas calidades y acabados, con aire acondicionado, calefacción de gas y suelos de mármol entre otros detalles. Es alto, exterior con vistas agradables y soleado. El edificio es seminuevo, de categoría y dispone de ascensor. La situación es privilegiada y muy estratégica, con todo tipo de transportes y servicios necesarios para el día a dia y en inmejorable zona. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
249.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5904

CLOT - Excel·lent pis, alt, exterior, molt tranquil i assolellat. Es compon d'ampli saló de dos ambients, 3 habitacions àmplies, cuina office, bany complet i safareig. És un immoble ben distribuït i quadrat amb màxim aprofitament de l'espai i és molt acollidor. Està totalment reformat, amb bones qualitats, parquet, calefacció a gas amb radiadors i aire condicionat. L'edifici és d'obra vista amb ascensor. La situació és estratègica, amb tot tipus de transports (metro, bus, ferrocarril, etc.), serveis i comerços de tota mena necessari per al dia a dia, en una immillorable zona. Digne de veure. AICAT Nº 8060 CLOT - Excelente piso, alto, exterior, muy tranquilo y soleado. Se compone de amplio salón de dos ambientes, 3 habitaciones amplias, cocina office, baño completo y lavadero. Es un inmueble bien distribuido y cuadrado con máximo aprovechamiento del espacio y es muy acogedor. Está totalmente reformado, con buenas calidades, parquet, calefacción a gas con radiadores y aire acondicionado. El edificio es de obra vista con ascensor. La situación es estratégica, con todo tipo de transportes (metro, bus, ferrocarril, etc.), servicios y comercios de todo tipo necesario para el día a día, en una inmejorable zona. Digno de ver. AICAT Nº 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
259.000€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5700

Sagrera. Exclusiu i acollidor immoble en edifici de prestigi clàssic amb ascensor. El pis és alt, exterior i assolellat, amb vistes panoràmiques molt agradables. És un immoble compost de saló menjador amb sortida a balcó, cuina, bany complet amb lavabo i tres habitacions, dues d'elles dobles i una individual gran, a més de safareig i traster. La distribució és quadrada i funcional; amb bon aprofitament d espai. Es troba en perfecte estat de conservació, amb ACC i calefacció. La situació és estratègica, en una zona immillorable, al costat de tots els transports i servicios necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Nº 8060. ___________________________________________________________________________________________________ Sagrera. Exclusivo y acogedor inmueble en edificio de prestigio clásico con ascensor. El piso es alto, exterior y soleado, con vistas panorámicas muy agradables. Es un inmueble compuesto de salón-comedor con salida a balcón, cocina, baño completo con aseo y tres habitaciones, dos de ellas dobles y una individual grande, además de lavadero y trastero. La distribución es cuadrada y funcional, con buen aprovechamiento del espacio. Se encuentra en perfecto estado de conservación, con AACC. La situación es estratégica, en una zona inmejorable, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el dia a dia. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
235.000€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5805

CAMP DE L'ARPA. Excel·lent pis, alt, assolellat i exterior amb agradables vistes. Compost d'ampli saló amb sortida a terrassa per a taula i cadires, cuina, safareig, bany complet i 3 habitacions, la principal amb sortida a terrassa addicional. Ben distribuït i acollidor. Edifici de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. -------------------------------------------------------------------------- CAMP DE L'ARPA. Excelente piso, alto, soleado y exterior con agradables vistas. Compuesto de amplio salón con salida a terraza para mesa y sillas, cocina, lavadero, baño completo y 3 habitaciones, la principal con salida a terraza adicional. Bien distribuido y acogedor. Edificio de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona con todos los trasportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
124.500€
BARCELONA | Navas Comprar Piso en Navas, BARCELONA | 148-5915

CLOT. Excel·lent oportunitat de viure en un immoble alt, assolellat i acollidor, amb una destacable privacitat. Es compon de saló amb cuina integrada, una habitació, bany complet i espai per a despatx. És un immoble quadrat, ben distribuït i amb màxim aprofitament de l'espai. Aquesta escripturat com a habitatge i disposa de cèdula habitabilitat. Aquest situat en una zona immillorable, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. La relació preu-producte-zona és òptima, sent ideal per viure o per invertir. Digne de veure. AICAT Nº 8060. CLOT. Excelente oportunidad de vivir en un inmueble alto, soleado y acogedor, con una destacable privacidad. Se compone de salón con cocina integrada, una habitación, baño completo y espacio para despacho. Es un inmueble cuadrado, bien distribuido y con máximo aprovechamiento del espacio. Esta escriturado como vivienda y dispone de Cédula habitabilidad. Este situado en una zona inmejorable, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. La relación precio-producto-zona es óptima, siendo ideal para vivir o para invertir. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más