{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
329.500€
Barcelona | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, Barcelona | 148-5581

SAGRERA. Espectacular pis, molt ampli i ben distribuït, es composa d’ampli saló amb sortida a Terrassa addicional, 4 habitacións (2 dobles) i dos banys. Molt tranquil i assolellat. Finca de categoría amb 2 ascensors. Es pot entrar a viure. Situació estratégica amb tots els serveis i transports. Vegi-ho! ________________________________________________________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Espectacular piso, muy amplio y bien distribuido, compuesto de amplio salón con salida a terraza adicional, 4 habitaciones (2 dobles), y dos baños. Muy tranquilo y soleado. Finca de categoría con 2 ascensores. Se puede entrar a vivir. Situación estratégica con todos los servicios y transportes. ¡Véalo!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
395.000€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5785

CLOT. Espectacular i exclusiu immoble. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per a taula i cadires. Gran cuina office, 2 banys complets i 4 habitacions grans, una d'elles amb sortida a una altra terrassa per a taula i cadires. És un pis ampli, amb excel·lent distribució i espais quadrats i aprofitats. Es troba en molt bon estat de conservació, amb bones qualitats i acabats, amb aire condicionat, calefacció de gas i sòls de marbre entre altres detalls. És alt, exterior amb vista agradables i assolellat. L'edifici és seminou, de categoria i disposa d'ascensor. La situació és privilegiada i molt estratègica, amb tot tipus de transports i serveis necessaris per al dia a dia i en immillorable zona. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Espectacular y exclusivo inmueble. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas. Gran cocina office, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes, una de ellas con salida a otra terraza para mesa y sillas. Es un piso amplio, con excelente distribución y espacios cuadrados y aprovechados. Se encuentra en muy buen estado de conservación, con buenas calidades y acabados, con aire acondicionado, calefacción de gas y suelos de mármol entre otros detalles. Es alto, exterior con vistas agradables y soleado. El edificio es seminuevo, de categoría y dispone de ascensor. La situación es privilegiada y muy estratégica, con todo tipo de transportes y servicios necesarios para el día a dia y en inmejorable zona. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
269.900€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5805

CAMP DE L'ARPA. Excel·lent pis, alt, assolellat i exterior amb agradables vistes. Compost d'ampli saló amb sortida a terrassa per a taula i cadires, cuina, safareig, bany complet i 3 habitacions, la principal amb sortida a terrassa addicional. Ben distribuït i acollidor. Edifici de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CAMP DE L'ARPA. Excelente piso, alto, soleado y exterior con agradables vistas. Compuesto de amplio salón con salida a terraza para mesa y sillas, cocina, lavadero, baño completo y 3 habitaciones, la principal con salida a terraza adicional. Bien distribuido y acogedor. Edificio de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona con todos los trasportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
318.150€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5781

CLOT. Gran pis, molt ampli, tot exterior amb dues orientacions, a carrer i a pati d'illa i amb una terrassa molt agradable. És un immoble quadrat i ben distribuït. Es compon d'enorme saló-menjador amb sortida a terrassa a nivell, que inclou un traster. Gran cuina office i bany (amb possibilitat de lavabo addicional). Actualment té 2 habitacions grans (abans 4), es pot recuperar fàcilment una tercera habitació. És tranquil i assolellat, i està totalment reformat, amb parquet, AACC i calefacció. L'edifici és familiar, amb pocs veïns, i la situació és estratègica, en immillorable zona, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Gran piso, muy amplio, todo exterior con dos orientaciones, a calle y a patio de manzana y con una terraza muy agradable. Es un inmueble cuadrado y bien distribuido. Se compone de enorme salón-comedor con salida a terraza a nivel, que incluye un trastero. Gran cocina office y baño (con posibilidad de aseo adicional). Actualmente tiene 2 habitaciones grandes (antes 4), se puede recuperar fácilmente una tercera habitación. Es tranquilo y soleado, y está totalmente reformado, con parquet, AACC y calefacción. El edificio es familiar, con pocos vecinos, y la situación es estratégica, en inmejorable zona, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
286.500€
BARCELONA | Camp de l'Arpa Comprar Piso en Camp de l'Arpa, BARCELONA | 148-5765

CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impressionant immoble amb grans espais tipus loft. Enorme saló-menjador exterior a carrer i assolellat, immensa cuina office amb illa i gran habitació amb altell (es poden fer 2 habitacions). Terrassa interior, bany complet gran i aseo. Distribució quadrada amb màxim aprofitament de l'espai. Tot reformat. Finca de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona, al costat de tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Gran oportunitat. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impresionante inmueble con grandes espacios tipo loft. Enorme salón-comedor exterior a calle y soleado, inmensa cocina office con isla y gran habitación con altillo (se pueden hacer 2 habitaciones). Terraza interior, baño completo grande y aseo. Distribución cuadrada con máximo aprovechamiento del espacio. Todo reformado. Finca de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Gran oportunidad.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
130.680€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5659

SAGRERA. Excel·lent immoble tipus loft amb plaça d'aparcament, compost de saló, cuina tipus office, bany complet i una habitació. Totalment reformat, assolellat i tranquil. Molt ben situat, al costat de tots els transports i serveis. Bona oportunitat amb pàrquing inclòs. AICAT Núm.: 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Excelente inmueble tipo loft con plaza de parking, compuesto de salón, cocina tipo office, baño completo y una habitación. Totalmente reformado, soleado y tranquilo. Muy bien situado, junto a todos los transportes y servicios. Buena oportunidad con parking incluido. AICAT Nº: 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más