{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
379.900€
BARCELONA | El Clot Comprar Piso en El Clot, BARCELONA | 148-5785

CLOT. Espectacular i exclusiu immoble. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per a taula i cadires. Gran cuina office, 2 banys complets i 4 habitacions grans, una d'elles amb sortida a una altra terrassa per a taula i cadires. És un pis ampli, amb excel·lent distribució i espais quadrats i aprofitats. Es troba en molt bon estat de conservació, amb bones qualitats i acabats, amb aire condicionat, calefacció de gas i sòls de marbre entre altres detalls. És alt, exterior amb vista agradables i assolellat. L'edifici és seminou, de categoria i disposa d'ascensor. La situació és privilegiada i molt estratègica, amb tot tipus de transports i serveis necessaris per al dia a dia i en immillorable zona. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Espectacular y exclusivo inmueble. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas. Gran cocina office, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes, una de ellas con salida a otra terraza para mesa y sillas. Es un piso amplio, con excelente distribución y espacios cuadrados y aprovechados. Se encuentra en muy buen estado de conservación, con buenas calidades y acabados, con aire acondicionado, calefacción de gas y suelos de mármol entre otros detalles. Es alto, exterior con vistas agradables y soleado. El edificio es seminuevo, de categoría y dispone de ascensor. La situación es privilegiada y muy estratégica, con todo tipo de transportes y servicios necesarios para el día a dia y en inmejorable zona. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.500€
BARCELONA | Navas Comprar Piso en Navas, BARCELONA | 148-5870

CLOT. Excel·lent immoble, ampli i ben distribuït, compost de saló amb sortida a balcó per a taula i cadires, cuina office amb safareig, 2 banys complets i 4 habitacions grans. Aquesta totalment reformat amb qualitat. És un pis tranquil, exterior, assolellat i acollidor. Està situat en un edifici amb ascensor i en una ubicació perfecta al costat de tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia, en una zona immillorable. Digne de veure. AICAT Nº 8060. ____________________________________________________________________________________________________ CLOT.Excelente inmueble, amplio y bien distribuido, compuesto de salón con salida a balcón para mesa y sillas, cocina office con lavadero, 2 baños completos y 4 habitaciones grandes. Esta totalmente reformado con calidad. Es un piso tranquilo, exterior, soleado y acogedor. Está situado en un edificio con ascensor y en una ubicación perfecta junto a todos los transportes y servicios necesarios para el día a día, en una zona inmejorable. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
284.900€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5700

Sagrera. Exclusiu i acollidor immoble en edifici de prestigi clàssic amb ascensor. El pis és alt, exterior i assolellat, amb vistes panoràmiques molt agradables. És un immoble compost de saló menjador amb sortida a balcó, cuina, bany complet amb lavabo i tres habitacions, dues d'elles dobles i una individual gran, a més de safareig i traster. La distribució és quadrada i funcional; amb bon aprofitament d espai. Es troba en perfecte estat de conservació, amb ACC i calefacció. La situació és estratègica, en una zona immillorable, al costat de tots els transports i servicios necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Nº 8060. ___________________________________________________________________________________________________ Sagrera. Exclusivo y acogedor inmueble en edificio de prestigio clásico con ascensor. El piso es alto, exterior y soleado, con vistas panorámicas muy agradables. Es un inmueble compuesto de salón-comedor con salida a balcón, cocina, baño completo con aseo y tres habitaciones, dos de ellas dobles y una individual grande, además de lavadero y trastero. La distribución es cuadrada y funcional, con buen aprovechamiento del espacio. Se encuentra en perfecto estado de conservación, con AACC. La situación es estratégica, en una zona inmejorable, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el dia a dia. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
235.000€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5805

CAMP DE L'ARPA. Excel·lent pis, alt, assolellat i exterior amb agradables vistes. Compost d'ampli saló amb sortida a terrassa per a taula i cadires, cuina, safareig, bany complet i 3 habitacions, la principal amb sortida a terrassa addicional. Ben distribuït i acollidor. Edifici de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Digne de veure. AICAT Núm. 8060. -------------------------------------------------------------------------- CAMP DE L'ARPA. Excelente piso, alto, soleado y exterior con agradables vistas. Compuesto de amplio salón con salida a terraza para mesa y sillas, cocina, lavadero, baño completo y 3 habitaciones, la principal con salida a terraza adicional. Bien distribuido y acogedor. Edificio de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona con todos los trasportes y servicios necesarios para el día a día. Digno de ver. AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
286.500€
BARCELONA | Camp de l'Arpa Comprar Piso en Camp de l'Arpa, BARCELONA | 148-5765

CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impressionant immoble amb grans espais tipus loft. Enorme saló-menjador exterior a carrer i assolellat, immensa cuina office amb illa i gran habitació amb altell (es poden fer 2 habitacions). Terrassa interior, bany complet gran i aseo. Distribució quadrada amb màxim aprofitament de l'espai. Tot reformat. Finca de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona, al costat de tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Gran oportunitat. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impresionante inmueble con grandes espacios tipo loft. Enorme salón-comedor exterior a calle y soleado, inmensa cocina office con isla y gran habitación con altillo (se pueden hacer 2 habitaciones). Terraza interior, baño completo grande y aseo. Distribución cuadrada con máximo aprovechamiento del espacio. Todo reformado. Finca de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Gran oportunidad.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
265.000€
BARCELONA | Navas Comprar Piso en Navas, BARCELONA | 148-5872

Clot. Excel·lent immoble, molt acollidor. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a balcó, cuina office amb safareig, bany complet amb dutxa i 2 habitacions (abans 3, fàcilment recuperable). L'aprofitament de l'espai és perfecte, amb distribució quadrada, a més és alt, tranquil i assolellat. Està reformat amb parquet, AACC i calefacció. Molt ben situat en edifici amb ascensor, i en immillorable zona, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Bona oportunitat. AICAT Nº 8060 _____________________________________________________________________________ Clot. Excelente inmueble, muy acogedor. Se compone de amplio salón-comedor con salida a balcón, cocina office con lavadero, baño completo con ducha y 2 habitaciones (antes 3, fácilmente recuperable). El aprovechamiento del espacio es perfecto, con distribución cuadrada, además es alto, tranquilo y soleado. Está reformado con parquet, AACC y calefacción. Muy bien situado en edificio con ascensor, y en inmejorable zona, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Buena oportunidad. AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más