{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
329.500€
Barcelona | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, Barcelona | 148-5581

SAGRERA. Espectacular pis, molt ampli i ben distribuït, es composa d’ampli saló amb sortida a Terrassa addicional, 4 habitacións (2 dobles) i dos banys. Molt tranquil i assolellat. Finca de categoría amb 2 ascensors. Es pot entrar a viure. Situació estratégica amb tots els serveis i transports. Vegi-ho! ________________________________________________________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Espectacular piso, muy amplio y bien distribuido, compuesto de amplio salón con salida a terraza adicional, 4 habitaciones (2 dobles), y dos baños. Muy tranquilo y soleado. Finca de categoría con 2 ascensores. Se puede entrar a vivir. Situación estratégica con todos los servicios y transportes. ¡Véalo!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
316.150€
BARCELONA | Navas Comprar Piso en Navas, BARCELONA | 148-5709

CLOT. Excel·lent pis, alt, exterior i assolellat, compost d'ampli saló amb sortida a terrassa per a taula i cadires, cuina office amb safareig, bany complet i 4 habitacions. Molt bé distribuït. Edifici de categoria amb ascensor. Molt bé situat, en zona immillorable amb tots els transports possibles i tot tipus de serveis per al dia a dia. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Excelente piso, alto, exterior y soleado, compuesto de amplio salón con salida a terraza para mesa y sillas, cocina office con lavadero, baño completo y 4 habitaciones. Muy bien distribuido. Edificio de categoría con ascensor. Muy bien situado, en zona inmejorable con todos los transportes posibles y todo tipo de servicios para el día a día.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
299.500€
BARCELONA | La Sagrera Comprar Piso en La Sagrera, BARCELONA | 148-5719

SAGRERA. Extraordinari immoble, en un dels millors edificis de la zona. Es compon d'ampli saló-menjador amb sortida a terrassa per a taula i cadires, molt assolellada, cuina office amb safareig, 4 habitacions, bany complet i aseo. El pis és exterior a carrer amb bones vistes i ben orientat, amb distribució quadrada i funcional. L'edifici és jove, de categoria, d'obra vista amb ascensor. Es pot entrar a viure. La situació és estratègica, en immillorable zona, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Gran oportunitat. Digne de veure. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Extraordinario inmueble, en uno de los mejores edificios de la zona. Se compone de amplio salón-comedor con salida a terraza para mesa y sillas, muy soleada, cocina office con lavadero, 4 habitaciones, baño completo y aseo. El piso es exterior a calle con buenas vistas y bien orientado, con distribución cuadrada y funcional. El edificio es joven, de categoría, de obra vista con ascensor. Se puede entrar a vivir. La situación es estratégica, en inmejorable zona, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Gran oportunidad. Digno de ver.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
371.200€
BARCELONA | Camp de l'Arpa Comprar Piso en Camp de l'Arpa, BARCELONA | 148-5741

CAMP DE L'ARPA DEL CLOT. Impressionant i especial immoble, molt acollidor i amb molt encant. És alt, exterior amb vista i molt assolellat. Es compon d'ampli saló amb sortida a balconada per a taula i cadires, cuina office, bany complet i aseo, safareig i 4 habitacions grans. En perfecte estat per entrar a viure. L'edifici és de categoria amb ascensor i està situat estratègicament al costat de tots els transports possibles i serveis necessaris per al dia a dia, en zona immillorable. Digne de veure. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CAMP DE L'ARPA DEL CLOT. Impresionante y especial inmueble, muy acogedor y con mucho encanto. Es alto, exterior con vistas y muy soleado. Se compone de amplio salón con salida a balcón para mesa y sillas, cocina office, baño completo y aseo, lavadero y 4 habitaciones grandes. En perfecto estado para entrar a vivir. El edificio es de categoría con ascensor y está situado estratégicamente junto a todos los transportes posibles y servicios necesarios para el día a día, en zona inmejorable. Digno de ver.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
596.000€
Barcelona | La Sagrera Comprar Casa en La Sagrera, Barcelona | 148-5623

SAGRERA. Exclusiva casa amb gran solar. Casa molt àmplia i ben distribuïda. Enorme saló, cuina office, 4 habitacions de les quals 3 són dobles, 2 banys complets, disposa de jardí amb aparcament per a diversos cotxes. Totalment reformada. Molt assolellada i tranquil·la. Excel·lent situació al costat de tots els transports i serveis. Digna de veure. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ SAGRERA. Exclusiva casa con gran solar. Casa muy amplia y bien distribuida. Enorme salón, cocina office, 4 habitaciones de las cuales 3 son dobles, 2 baños completos, dispone de jardín con aparcamiento para varios coches. Totalmente reformada. Muy soleada y tranquila. Excelente situación junto a todos los transportes y servicios. Digna de ver.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
224.500€
BARCELONA | Navas Comprar Piso en Navas, BARCELONA | 148-5713

CLOT. Bon pis, acollidor, assolellat i tranquil. La distribució és quadrada i es compon de saló - menjador, cuina office, safareig, 3 habitacions (2 dobles) i bany complet. L'edifici és de categoria amb ascensor i la situació és estratègica, amb tots els transports possibles i tots els serveis necessaris per al dia a dia, en zona immillorable. Bona oportunitat. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Buen piso, acogedor, soleado y tranquilo. La distribución es cuadrada y se compone de salón - comedor, cocina office, lavadero, 3 habitaciones (2 dobles) y baño completo. El edificio es de categoría con ascensor y la situación es estratégica, con todos los transportes posibles y todos los servicios necesarios para el día a día, en zona inmejorable. Buena oportunidad.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
286.500€
BARCELONA | Camp de l'Arpa Comprar Piso en Camp de l'Arpa, BARCELONA | 148-5765

CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impressionant immoble amb grans espais tipus loft. Enorme saló-menjador exterior a carrer i assolellat, immensa cuina office amb illa i gran habitació amb altell (es poden fer 2 habitacions). Terrassa interior, bany complet gran i aseo. Distribució quadrada amb màxim aprofitament de l'espai. Tot reformat. Finca de categoria amb ascensor. Situació estratègica en immillorable zona, al costat de tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Gran oportunitat. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CAMP DE L'ARPA. C/PARE CLARET. Impresionante inmueble con grandes espacios tipo loft. Enorme salón-comedor exterior a calle y soleado, inmensa cocina office con isla y gran habitación con altillo (se pueden hacer 2 habitaciones). Terraza interior, baño completo grande y aseo. Distribución cuadrada con máximo aprovechamiento del espacio. Todo reformado. Finca de categoría con ascensor. Situación estratégica en inmejorable zona, junto a todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Gran oportunidad.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
205.000€
BARCELONA | El Baix Guinardó Comprar Piso en El Baix Guinardó, BARCELONA | 148-5769

MARAGALL - RAMBLA VOLART. Excel·lent pis, molt tranquil, acollidor i assolellat. Està compost de saló-menjador amb sortida a galeria, cuina, gran bany i 2 habitacions àmplies + traster. Distribució quadrada i còmoda. Totalment reformat amb qualitat, amb aire condicionat, calefacció de gas natural i parquet. Situació estratègica, en immillorable zona, amb tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Oportunitat per preu i zona. AICAT Nº 8060 ________________________________________________________________________________________________________________________________________ MARAGALL - RAMBLA VOLART. Excelente piso, muy tranquilo, acogedor y soleado. Está compuesto de salón-comedor con salida a galería, cocina, gran baño y 2 habitaciones amplias + trastero. Distribución cuadrada y cómoda. Totalmente reformado con calidad, con aire acondicionado, calefacción de gas natural y parquet. Situación estratégica, en inmejorable zona, con todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Oportunidad por precio y zona. AICAT Nº 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
349.000€
BARCELONA | Eixample dreta Comprar Piso en Eixample dreta, BARCELONA | 148-5642

EIXAMPLE DRET. JUNT CARRER ROSELLO. Exclusiu immoble amb increïble reforma d'època a estrenar amb innombrables detalls de gran qualitat. Gran saló amb sortida a àmplia i acollidora terrassa, cuina office, 2 bany grans i rebedor obert tipus terrassa. Exterior a carrer i pati d'illa assolellat. Excel·lent zona amb tots els serveis. Digne de veure. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ EIXAMPLE DRET. JUNTO A CALLE ROSELLO. Exclusivo inmueble con increíble reforma de época a estrenar con innumerables detalles de gran calidad. Gran salón con salida a amplia y acogedora terraza, cocina office, 2 baño grandes y recibidor abierto tipo terraza. Exterior a calle y patio de manzana soleado. Excelente zona con todos los servicios. Digno de ver.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
255.000€
BARCELONA | Camp de l'Arpa Comprar Piso en Camp de l'Arpa, BARCELONA | 148-5768

CLOT. Espectacular, exclusiva i independent habitatge tipus casa, distribuïda en 2 plantes. Grans espais, molt quadrats i amplis, amb una de les plantes actualment tipus loft (es pot dividir en diverses estades, segons convingui). L'altra planta està actualment distribuïda en saló amb cuina office integrada, 2 habitacions grans, bany complet i possibilitat d’aseo. L'immoble és totalment exterior a dos carrers, assolellat i tranquil. Tot reformat, amb aire condicionat i calefacció de gas natural. L'edifici és pràcticament nou, d'obra vista amb ascensor. La situació és privilegiada i estratègica, en zona immillorable al costat de tots els transports i serveis necessaris per al dia a dia. Increïble oportunitat per preu i zona. AICAT Nº: 8060. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ CLOT. Espectacular, exclusiva e independiente vivienda tipo casa, distribuida en 2 plantas. Grandes espacios, muy cuadrados y amplios, con una de las plantas actualmente tipo loft (se puede dividir en varias estancias, según convenga). La otra planta está actualmente distribuida en salón con cocina office integrada, 2 habitaciones grandes, baño completo y posibilidad de aseo. El inmueble es totalmente exterior a dos calles, soleado y tranquilo. Todo reformado, con aire acondicionado y calefacción de gas natural. El edificio es prácticamente nuevo, de obra vista con ascensor. La situación es privilegiada y estratégica, en zona inmejorable junto a todos los transportes y servicios necesarios para el día a día. Increíble oportunidad por precio y zona. AICAT Nº: 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más