{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
275.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4895

Ampli pis per a reformar, doble orientació. Excel·lent ubicació, carrer Joaquim Costa, a passos del MACBA. Compta amb 80m², actualment distribuïts en una amplia sala d’estar-menjador amb balcó a carrer, 4 habitacions, una amb sortida a Terrassa, i cuina amb sortida a galeria. Finca del 1900 en bon estat. Un barri històric: El barri amb més oferta cultural de tota Europa, el Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atrau per els nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És atractiu i multicultural replet de racons interesants. Aquest barri ofereix una ubicació cèntrica des d’on es pot arribar caminant als punts d’interès més coneguts, com el barri Gòtic i l’Eixample. “GRUP EXPOFINQUES, Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per a donar-los servei, recolzament i ajuda.” Amplio piso para reformar, doble orientación. Excelente ubicación, calle Joaquín Costa a pasos del MACBA; cuenta con 80m² actualmente distribuidos en amplio salón-comedor con balcón a calle, 4 habitaciones, una con salida a terraza, cocina con salida a galería. Finca del 1900 en buen estado. Un barrio histórico: El barrio con más oferta cultural de toda Europa, el Raval. Nació a partir de los campos y caminos rurales que se encontraban fuera de las murallas de la ciudad. El barrio atrae por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad. Es activo y multicultural repleto de rincones interesantes. Este barrio ofrece una ubicación céntrica desde donde se puede llegar caminando a los puntos de interés más conocidos, como el Barrio Gótico y el Eixample. "GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda.“ _____________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
265.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4937

Raval. Magnífic pis de 65 m² en molt bon estat. Es distribueix en sala d’estar-menjador, tres habitacions, dos d’elles dobles, cuina independent amb sortida a pati de de 15 m² i un lavabo. Pis en finca amb ascensor. Ubicat a dos minuts de Ronda Sant Antoni i del renovat Mercat de Sant Antoni. A ponent trobem el barri amb més oferta cultural de tota Europa, el Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atrau per els nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És actiu i multicultural, replet de racons interessants. Aquest barri, ofereix una ubicació cèntrica des d’on podrà arribar a peu als punts d’interès més coneguts, com el Barri Gòtic i l’Eixample. La parada de metro més propera està a les Rambles, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. GRUP EXPOFINQUES Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per a donar-los servei, recolzament i ajuda. RAVAL. Estupendo piso de 65 m² en muy buen estado. Se distribuye en salón comedor, tres habitaciones, siendo dos de ellas dobles; cocina independiente, con salida a un patio de 15 m. , un baño. Piso en finca con ascensor. Ubicado a dos minutos de Ronda Sant Antoni y del renovado Mercat de Sant Antoni. A poniente encontramos el barrio con más oferta cultural de toda Europa, el Raval. Nació a partir de los campos y caminos rurales que se encontraban fuera de las murallas de la ciudad. El barrio atrae por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad. Es activo y multicultural repleto de rincones interesantes. Este barrio ofrece una ubicación céntrica desde donde se puede llegar caminando a los puntos de interés más conocidos, como el Barrio Gótico y el Eixample. La parada del metro más cercana está en Las Ramblas, la calle más famosa de Barcelona que recorre un costado del Raval. "GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. _________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
230.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4745

Ubicado en el Raval, uno de los barrios más atractivos de la ciudad condal por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad, encontramos en una finca regia de 1900, este piso de 75 m2, el cual goza mucha luz, ya que dispone de doble orientación (Mar-Montaña) y es una cuarta planta real. El inmueble es ideal tanto para vivir como inversión, ya que se encuentra en buen estado para entrar a vivir o para alquilar, siendo posible obtener una alta rentabilidad (del 5%). Dispone de tres habitaciones, dos de ellas dobles, baño completo, cocina independiente y exterior y salón. La finca no dispone de ascensor, pero las escaleras son fáciles de subir. Esta excelentemente ubicado a dos minutos del Mercado de Sant Antoni y a 10 minutos de las Ramblas y de Plaza Catalunya. Está comunicado a dos minutos de la estación de metro Sant Antoni (L2 Morada) y a cuatro minutos de la estación Paralelo (L2 Morada y L3 verde), cerca de varias estaciones de Bicing y conectado con buses que recorren de extremo a extremo la ciudad. ¡No lo dude y solicite una visita! Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca règia de 1900, aquest pis de 75 m2, el qual gaudeix molta llum, ja que disposa de doble orientació (Mar-Muntanya) i és una quarta planta real. L'immoble és ideal tant per viure com a inversió, ja que es troba en bon estat per entrar a viure o per llogar, sent possible obtenir una alta rendibilitat (del 5%). Disposa de tres habitacions, dues d'elles dobles, bany complet, cuina independent i exterior i saló. La finca no disposa d'ascensor, però les escales són fàcils de pujar. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Aquesta comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Morada) i a quatre minuts de l'estació Paral·lel (L2 Morada i L3 verda), a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita! _____________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
315.000€
BARCELONA | Sant Antoni Comprar Piso en Sant Antoni, BARCELONA | 170-4894

Ubicat a Sant Antoni, en una finca del 1960 amb ascensor, hi trobem aquesta meravella d’àtic de 70 m². L’immoble és molt lluminós al ser un vuitè pis i disposar de doble orientació (Mar-Tarragona). L’habitatge està en bon estat, llest per a entrar a viure o per a obtenir una gran rendibilitat. També compta amb nombroses possibilitats de redistribució. Actualment l’immoble està distribuit en tres habitacions exteriors, una doble i dues individuals, una d’elles exterior a balcó, cuina independent amb menjador, sala d’estar, lavabo i terrassa. La localització és privilegiada, està ubicat a dos minuts de l’estació de metro Paral·lel (L2 Lila i L3 Verda). Molt proper de nombroses estacions de Bicing i de línies d’autobús que recorren d’extrem a extrem la ciutat comtal. Ubicado en Sant Antoni, en una finca de 1960 con ascensor, encontramos este maravilloso ático de 70 m2. La vivienda es luminosa por ser un octavo piso y disponer de doble orientación (Mar-Tarragona). El inmueble está en buen estado, listo para entrar a vivir o para obtener una gran rentabilidad. A su vez cuenta con innumerables posibilidades de redistribución. Actualmente la vivienda está distribuida en tres habitaciones exteriores, una doble y dos individuales, una de ellas exterior balcón, cocina independiente con comedor, salón, baño y terraza. La localización es privilegiada, está ubicado a dos minutos de la estación de metro Paral·lel (L2 Morada y L3 Verde); cerca de numerosas estaciones de Bicing y de líneas de autobuses que recorren de extremo a extremo la ciudad condal. ________________________ AICAT Nº: 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
230.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4919

Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca de 1890, aquest pis de 56 m2 en perfecte estat a punt per entrar a viure. L'immoble és ideal tant per viure com a inversió. Disposa de tres habitacions, una d'elles doble i dos individuals de bon metratge, bany complet, cuina independent i saló amb sortida a un bonic balcó a carrer. La finca es troba en bon estat. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Està comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni i als quatre minuts de l'estació Paral·lel, a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita! Ubicado en el Raval, uno de los barrios más atractivos de la ciudad condal por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad, encontramos en una finca de 1890, este piso de 56 m2 en perfecto estado listo para entrar a vivir. El inmueble es ideal tanto para vivir como inversión. Dispone de tres habitaciones, una de ellas doble y dos individuales de buen metraje, baño completo, cocina independiente y salón con salida a un bonito balcón a calle. La finca se encuentra en buen estado. Esta excelentemente ubicado a dos minutos del Mercado de Sant Antoni y a 10 minutos de las Ramblas y de Plaza Catalunya. Está comunicado a dos minutos de la estación de metro Sant Antoni y a cuatro minutos de la estación Paralelo, cerca de varias estaciones de Bicing y conectado con buses que recorren de extremo a extremo la ciudad. ¡No lo dude y solicite una visita! ___________________________________ AICAT Nº:8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
275.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4711

RAVAL. Excel·lent pis de 66m², totalment reformat a estrenar. El pis és molt lluminós, consta de sala d’estar-menjador de 25m² amb sortida a balcó, 2 habitacions dobles i exteriors. Cuina tipo office nova, 2 lavabos complets amb banyera. Equipat amb terres de parquet amb detall de mosaic. Disposa d’aire condicionat i calefacció. No dubti en trucar per a concertar la seva visita! Un barri històric: el Raval. A ponent, trobem el barri amb més oferta cultural de tota Europa, el Raval. Nascut a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri és atractiu per els nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És atractiu i multicultural replet de racons interesants. Aquest barri ofereix una ubicació cèntrica des d’on podrà arribar caminant als punts d’interès més coneguts, com el barri Gòtic i l’Eixample. La parada de metro més propera està a les Rambles, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. “GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per a donar-los servei, recolzament i ajuda.” RAVAL. Excelente Piso de 66m², totalmente reformado a estrenar. El piso, muy luminoso, consta de salón comedor de 25m² con salida a balcón, 2 habitaciones dobles y exteriores. Cocina tipo office nueva. 2 baños completos con bañera. suelos de parquet con detalle de mosaico. Aire acondicionado y calefacción. ¡No dude en llamar para concertar visita! Un barrio histórico: El Raval. A poniente encontramos el barrio con más oferta cultural de toda Europa, el Raval. Nació a partir de los campos y caminos rurales que se encontraban fuera de las murallas de la ciudad. El barrio atrae por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad. Es activo y multicultural repleto de rincones interesantes. Este barrio ofrece una ubicación céntrica desde donde se puede llegar caminando a los puntos de interés más conocidos, como el Barrio Gótico y el Eixample. La parada del metro más cercana está en Las Ramblas, la calle más famosa de Barcelona que recorre un costado del Raval. "GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. ". _____________________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
520.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4996

Fantàstic pis de 130m² reformat. Tercera planta real en finca clàssica, molt ben conservada, l'ascensor està en procés d'instal·lació. Es distribueix en saló menjador amb sortida a dos balcons, dues habitacions dobles amb sortida a terrassa, un bany, cuina. Sòls hidràulics, bigues i volta catalana. Molt lluminós! Excel·lent ubicació a passos de la Rambla i a 200 metres de Plaça Catalunya. Grup Expofinques Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. Fantástico piso de 130m² reformado. Tercera planta real en finca clásica, muy bien conservada, el ascensor está en proceso de instalación. Se distribuye en salón comedor con salida a dos balcones, dos habitaciones dobles con salida a terraza, un baño, cocina. Suelos hidráulicos, vigas y volta catalana. ¡Muy luminoso! Excelente ubicación a pasos de La Rambla y a 200 metros de Plaza Catalunya. GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. _______________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
180.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4928

Ubicat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobarem en una finca de 1846, aquest baix reformat tipo loft de 80m². Disposa d’una habitació doble, bany complet, cuina office i menjador. Disposa de cèdula de habitabilitat. Està excel·lentment ubicada, a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i la Plaça Catalunya. Està comunicat a dos minuts de l’estació de metro de Sant Antoni (L2 Lila) i a 4 minuts de l’estació Paral·lel (L2 Lila i L3 verda), proper a varies estacions Bicing i connecten amb autobusos que recorren de extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita! Ubicado en el Raval, uno de los barrios más atractivos de la ciudad condal por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad, encontramos en una finca de 1846, este bajo reformado tipo loft de 80 m2. Dispone de una habitación doble, baño completo, cocina office y salón. Dispone de cédula de habitabilidad. Esta excelentemente ubicado a dos minutos del Mercado de Sant Antoni y a 10 minutos de las Ramblas y de Plaza Catalunya. Esta comunicado a dos minutos de la estación de metro Sant Antoni (L2 Morada) y a cuatro minutos de la estación Paralelo (L2 Morada y L3 verde), cerca de varias estaciones de Bicing y conectado con buses que recorren de extremo a extremo la ciudad. ¡No lo dude y solicite una visita! ______________________ AICAT Nº: 8060

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
160.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4981

Estudi totalment reformat, en finca acabada de rehabilitar amb ascensor. Consta d’un espai obert amb sala d’estar-menjador, cuina americana completament equipada i lavabo complet. Excel·lent ubicació, molt cèntric, proper a la Ronda Sant Antoni i Rambla del Raval. No dubti en demanar la seva visita! A ponent trobem el barri amb més oferta cultural de tota Europa, el Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atrau per els nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És actiu i multicultural, replet de racons interessants. Aquest barri, ofereix una ubicació cèntrica des d’on podrà arribar a peu als punts d’interès més coneguts, com el Barri Gòtic i l’Eixample. La parada de metro més propera està a les Rambles, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. GRUP EXPOFINQUES Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per a donar-los servei, recolzament i ajuda. Estudio totalmente reformado, en finca recién rehabilitada con ascensor. Consta de un espacio abierto con salón, cocina americana completamente equipada, baño completo. Excelente ubicación, muy céntrico cerca de la Ronda Sant Antoni y Rambla del Raval. ¡No dude en visitarlo! A poniente encontramos el barrio con más oferta cultural de toda Europa, el Raval. Nació a partir de los campos y caminos rurales que se encontraban fuera de las murallas de la ciudad. El barrio atrae por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad. Es activo y multicultural repleto de rincones interesantes. Este barrio ofrece una ubicación céntrica desde donde se puede llegar caminando a los puntos de interés más conocidos, como el Barrio Gótico y el Eixample. La parada del metro más cercana está en Las Ramblas, la calle más famosa de Barcelona que recorre un costado del Raval. "GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. _________________ AICAT Nº: 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
160.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4982

Estudi totalment reformat en finca acabada de rehabilitar amb ascensor. Consta d’un espai obert amb sala d’estar-menjador, cuina americana completament equipada i lavabo complet. Excel·lent ubicació, molt cèntric i proper a la Ronda Sant Antoni y Rambla del Raval. No dubti en demanar la seva visita! A ponent trobem el barri amb més oferta cultural de tota Europa, el Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atrau per els nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És actiu i multicultural, replet de racons interessants. Aquest barri, ofereix una ubicació cèntrica des d’on podrà arribar a peu als punts d’interès més coneguts, com el Barri Gòtic i l’Eixample. La parada de metro més propera està a les Rambles, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. GRUP EXPOFINQUES Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per a donar-los servei, recolzament i ajuda. Estudio totalmente reformado en finca recién rehabilitada con ascensor. Consta de un espacio abierto con salón-comedor, cocina americana completamente equipada y baño completo. Excelente ubicación, muy céntrico y cercano a la Ronda Sant Antoni i Rambla del Raval. ¡No dude en solicitar su visita! A poniente encontramos el barrio con más oferta cultural de toda Europa, el Raval. Nació a partir de los campos y caminos rurales que se encontraban fuera de las murallas de la ciudad. El barrio atrae por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad. Es activo y multicultural repleto de rincones interesantes. Este barrio ofrece una ubicación céntrica desde donde se puede llegar caminando a los puntos de interés más conocidos, como el Barrio Gótico y el Eixample. La parada del metro más cercana está en Las Ramblas, la calle más famosa de Barcelona que recorre un costado del Raval. "GRUPO EXPOFINCAS Prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. ________________________ AICAT Nº 8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más