{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
595.000€
Barcelona | El Raval Comprar Piso en El Raval, Barcelona | 170-4438

RAVAL. Producte per a inversors. Habitatge segregada en dos pisos. La primera, compta amb 60m² útils distribuïts en saló amb sortida a balcó exterior a carrer, dues habitacions exteriors, dos banys i cuina americana. La segona, de 70m² útils es distribueix en saló menjador amb sortida a terrassa exterior a pati d'illa amb vistes clares, dues habitacions exteriors, sent una d'elles en suitte i amb sortida a terrassa de 9m², dos banys i cuina americana. Els immobles tenen terres hidràulics, sostres alts amb bigues de fusta i volta catalana. 1º real d'alçada en finca sense ascensor. Molt bona ubicació, al costat d'Avinguda Drassanes i l'Escola Oficial d'Idiomes. Actualment s'estan reformant, es lliuraran completament reformats segons el projecte de reforma i moblat.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
345.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4712

RAVAL. Pis 78 m², totalment reformat a estrenar. El pis és molt lluminós i consta de saló menjador de 25m² amb sortida a balcó, 3 habitacions (2 dobles i exteriors). Cuina americana nova. 2 banys complets. Terres de parquet. Aire condicionat i calefacció. No dubteu a trucar per concertar visita! Un barri històric: El Raval. A ponent trobem el barri amb més oferta cultural de tot Europa, al Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atreu pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És actiu i multicultural ple de racons interessants. Aquest barri ofereix una ubicació cèntrica des d'on es pot arribar caminant als punts d'interès més coneguts, com el Barri Gòtic i l'Eixample. La parada del metro més propera està a la Rambla, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. "Grup Expofinques Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. ".

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
339.000€
barcelo | Sant Antoni Comprar Piso en Sant Antoni, barcelo | 170-4904

Situat al barri de Sant Antoni, en una finca de 1962, trobem aquest pis de 80 m2. Es troba en bon estat però requereix d'una petita actualització. L'habitatge és exterior a carrer i disposa d'un balcó. L'habitatge és ideal tant per ubicació com per preu. L'habitatge disposa de saló menjador, cuina independent, tres habitacions, dues d'elles dobles i un bany. Abans l'habitatge comptava amb quatre habitacions, de manera que es podria tornar a la distribució original. La finca disposa d'ascensor. Al pati de Poma s'està realitzant una àrea d'esplai infantil i jardins per als veïns, a més d'un supermercat. La localització és privilegiada, està situat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Lila) ia dos minuts de l'estació de metro Urgell (L1 Vermella) a prop de nombroses estacions de Bicing i de línies d'autobusos que recorren d'extrem a extrem la ciutat comtal. No ho dubti i sol·liciti una visita!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
230.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4745

Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca règia de 1900, aquest pis de 75 m2, el qual gaudeix molta llum, ja que disposa de doble orientació (Mar-Muntanya) i és una quarta planta real. L'immoble és ideal tant per viure com a inversió, ja que es troba en bon estat per entrar a viure o per llogar, sent possible obtenir una alta rendibilitat (del 5%). Disposa de tres habitacions, dues d'elles dobles, bany complet, cuina independent i exterior i saló. La finca no disposa d'ascensor, però les escales són fàcils de pujar. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Aquesta comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Morada) i a quatre minuts de l'estació Paral·lel (L2 Morada i L3 verda), a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
230.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4919

Ubicado en el Raval, uno de los barrios más atractivos de la ciudad condal por los numerosos rastros de su pasado, su autenticidad y personalidad, encontramos en una finca de 1890, este piso de 56 m2 en perfecto estado listo para entrar a vivir. El inmueble es ideal tanto para vivir como inversión. Dispone de tres habitaciones, una de ellas doble y dos individuales de buen metraje, baño completo, cocina independiente y salón con salida a un bonito balcón a calle. La finca se encuentra en buen estado. Esta excelentemente ubicado a dos minutos del Mercado de Sant Antoni y a 10 minutos de las Ramblas y de Plaza Catalunya. Está comunicado a dos minutos de la estación de metro Sant Antoni y a cuatro minutos de la estación Paralelo, cerca de varias estaciones de Bicing y conectado con buses que recorren de extremo a extremo la ciudad. ¡No lo dude y solicite una visita!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
155.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4813

Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca règia de 1846, aquest pis de 55 m2. L'immoble és ideal tant per viure com a inversió, ja que es troba en bon estat per entrar a viure o per llogar, sent possible obtenir una bona rendibilitat. Disposa de tres habitacions, una d'elles doble i les altres dues individuals, bany complet, cuina americana i saló. La finca no disposa d'ascensor, però les escales són fàcils de pujar. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Aquesta comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Morada) i a quatre minuts de l'estació Paral·lel (L2 Morada i L3 verda), a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita!

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
225.000€
BARCELONA | El Poble-sec Comprar Piso en El Poble-sec, BARCELONA | 170-4766

Situat al Poble Sec, un barri de moda i cada vegada més atractiu per ser cèntric, proper a la platja, ben comunicat i amb moltes ofertes d'oci, trobem aquest meravellós pis de 55 m2 molt lluminós per ser una tercera planta real amb orientació Tarragona (sol de tarda). L'habitatge es troba totalment reformada, llista per entrar a viure o per obtenir una gran rendibilitat 5% (sent llogable per 1000 €). L'immoble disposa de saló, cuina independent, tres habitacions, de les quals una és doble i dos són individuals, les parets són envans de manera que podria redistribuir completament. Els sostres estan baixats, però es podrien recuperar les bigues de fusta. La finca compta amb terrat comunitari. La ubicació és immillorable, a tan sols 2 minuts de l'Av. Paral·lel i a 5 minuts de Plaça Espanya. Comunicat amb metro a només dos minuts de l'estació Poble Sec (L3-Verda) ia cinc minuts de l'estació de metro de Plaça Espanya (L1 Vermell) i de trens regionals, a més d'estar a prop d'estacions de Bicing i comunicat mitjançant autobusos que recorren d'extrem a extrem la ciutat comtal.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
275.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4711

RAVAL. Excel lent Pis de 66m², totalment reformat a estrenar. El pis, molt lluminós, consta de saló menjador de 25m² amb sortida a balcó, 2 habitacions dobles i exteriors. Cuina tipus office nova. 2 banys complets amb banyera. terres de parquet amb detall de mosaic. Aire condicionat i calefacció. No dubteu a trucar per concertar visita! Un barri històric: El Raval. A ponent trobem el barri amb més oferta cultural de tot Europa, al Raval. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. El barri atreu pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat. És actiu i multicultural ple de racons interessants. Aquest barri ofereix una ubicació cèntrica des d'on es pot arribar caminant als punts d'interès més coneguts, com el Barri Gòtic i l'Eixample. La parada del metro més propera està a la Rambla, el carrer més famós de Barcelona que recorre un costat del Raval. "Grup Expofinques Prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia líder que treballa per donar-los servei, suport i ajuda. ".

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
230.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4892

Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca règia de 1868, aquest pis totalment reformat de 75 m2, el qual gaudeix de molta llum, ja que disposa de doble orientació (Nord-est) i és una segona planta. L'immoble és ideal tant per viure com a inversió, ja que es troba en bon estat per entrar a viure o per llogar, sent possible obtenir una alta rendibilitat (sent llogable per 1200 € / mes). Disposa de dues habitacions de bon metratge, saló exterior amb sortida a balcó a carrer, cuina independent i bany, a més d'aire condicionat i calefacció. L'habitatge compta amb sostres alts amb bigues de fusta i volta catalana, així com parets d'obra vista dotant d'encant i personalitat única. La finca es troba en perfecte estat i encara no disposa d'ascensor, les escales són fàcils de pujar. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Està comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Morada) i a quatre minuts de l'estació Universitat (L2 Morada i L1 Roja), a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita a aquest pis únic a la zona! ".

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
190.000€
BARCELONA | El Raval Comprar Piso en El Raval, BARCELONA | 170-4861

Situat al Raval, un dels barris més atractius de la ciutat comtal pels nombrosos rastres del seu passat, la seva autenticitat i personalitat, trobem en una finca règia de 1846, aquest baix reformat tipus loft de 106 m2. Disposa de dues habitacions dobles, bany complet, cuina americana i saló. L'habitatge té aire condicionat i electrodomèstics. Aquesta reformat amb estil i gaudeix de terres de parquet combinats amb concret polit. No disposa de cèdula d'habitabilitat. Aquesta excel·lentment situat a dos minuts del Mercat de Sant Antoni i a 10 minuts de les Rambles i de Plaça Catalunya. Aquesta comunicat a dos minuts de l'estació de metro Sant Antoni (L2 Morada) i a quatre minuts de l'estació Paral·lel (L2 Morada i L3 verda), a prop de diverses estacions de Bicing i connectat amb busos que recorren d'extrem a extrem la ciutat. No ho dubti i sol·liciti una visita!

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más