{{ finder.state.title }}: {{ finder.state.paginator.total_count }} No hay resultados
{{ finder.state.paginator.total_count }} propiedades No hay resultados Buscando ...
{{operation.label}}
{{type.label}}
Buscando ...
 
Volver a los filtros
{{orderBy.label}}
{{orderBy.label}}
Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
2.900.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Casa en Sarrià, BARCELONA | 210-1964

A la millor zona del Barri de Pedralbes i al costat dels millors Col·legis Internacionals, trobem aquesta fantàstica i exclusiva propietat de luxe de 498m² d'habitatge més parcel·la amb jardí, distribuïda en quatre plantes. A la planta principal ens trobem amb un gran saló menjador en dos ambients amb sortida a fantàstica terrassa i al jardí privat amb piscina. Cuina office totalment exterior i amb acabats i equipaments de primeres qualitats, i un lavabo de cortesia a visitant. Des de la planta principal, es troba també l'accés al garatge per a quatre cotxes. A la segona planta tenim una gran sala d'estar més íntima i familiar, així com 5 habitacions, 3 d'elles dobles amb bany en suite, i dues individuals completes amb un altre bany. Ja a la tercera planta es troba l'habitació màster, parlem d'una impressionant habitació amb un enorme bany complet i jacuzzi amb vestidor, i sortida a una espectacular terrassa des de la qual podem gaudir d'unes meravelloses vistes a tota la ciutat de Barcelona. Com extres d'aquesta fantàstica propietat, a la planta soterrani destaquem un fantàstic celler d'estil Riojano, gimnàs complet i sala de jocs amb billar i futbolí per gaudir amb la família i amics. Sens dubte, es tracta d'una propietat única, per a clients molt exclusius.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
730.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-2038

EXES Grup Expofinques presenta en exclusiva aquest fantàstic pis de 148m² costat de Major de Sarrià i Plaça Artós. Finca clàssica amb ascensor. Consta de 5 habitacions, 3 dobles i exteriors, i 2 mitjanes. 2 banys complets, saló menjador exterior de 35m² i cuina office amb entrada de servei. Disposa de calefacció individual de gas. Per actualitzar al seu gust. Excel·lent ubicació, junt a comerços, transport públic i prop dels millors col·legis internacionals. Pocs despeses de comunitat. la finca disposa de terrat comunitari i jardí privat. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. EXES Grupo Expofinques presenta en exclusiva este fantástico piso de 148m² al lado de Major de Sarrià y Plaza Artós. Finca clásica con ascensor. Consta de 5 habitaciones, 3 dobles y exteriores, y 2 medias. 2 baños completos, salón comedor exterior de 35m² y cocina office con entrada de servicio. Dispone de calefacción individual de gas. Para actualizar a su gusto. Excelente ubicación, junto a comercios, transporte público y cerca de los mejores colegios internacionales. Pocos gastos de comunidad. La finca dispone de terraza comunitaria y jardín privado. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
1.100.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-2012

En l'exclusiu barri de Pedralbes es troba situat aquest fantàstic àtic de 160m², orientat a Tarragona. Pis alt i molt assolellat, el que permet gaudir de llum natural tot el dia. Consta de 4 habitacions, una d'elles una suite de 25m², a més d'una cinquena habitació, antigament de servei. 3 banys complets. Gran saló-menjador amb llar de foc i sortida directa a terrassa de 15m² a parc d'illa de poma molt tranquil i silenciós. La cuina és tipus office amb safareig. Disposa de calefacció individual de gas i aire condicionat per split. Finca règia amb ascensor i servei de consergeria. Aquest immoble es complementa amb un ampli traster en finca. Possibilitat de plaça de pàrquing. Per actulizar, amb moltes possibilitats de redistribució. No deixeu passar l'oportunitat d'adquirir un immoble exclusiu a la millor zona de Barcelona. SOL·LICITI INFORMACIÓ. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. CAPITÁN ARENAS/ M GIRONA; En el exclusivo barrio de Pedralbes se encuentra situado este fantástico ático de 160m², orientado a Tarragona. Piso alto y muy soleado, lo que permite disfrutar de luz natural todo el día. Consta de 4 amplias habitaciones, una de ellas una suite de 25m², además de una quinta habitación, antiguamente de servicio. 2 baños completos. Gran salón-comedor con chimenea y salida directa a terraza de 15m² a parque de isla de manzana muy tranquilo y silencioso. La cocina es tipo office con lavadero. Dispone de calefacción individual de gas y aire acondicionado por split. Finca regia con ascensor y servicio de conserjería. Plaza de parking junto a la finca. Piso para actualizar, con muchas posibilidades de redistribución. No deje pasar la oportunidad de adquirir un inmueble exclusivo en la mejor zona de Barcelona. SOLICITE INFORMACIÓN. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
890.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-2040

PEDRALBES; Fantàstic pis de 166m², per actualitzar al seu gust, amb moltes possibilitats. Actualment consta de 5 habitacions, 4 d'elles dobles, i una individual. 2 banys complets més un lavabo de cortesia. Ampli i lluminós saló menjador exterior a carrer de 40m² amb sortida a terrassa de 12m², i cuina office amb zona d'aigües i safareig. Excel·lent finca clàssica amb servei de porteria i ascensor. Molt ben ubicat, a 5 m del Corte Inglés de Maria Cristina, a prop de comerços i transports públics. NO DUBTI EN VISITAR. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. CAPITÁN ARENAS; Fantástico piso de 166m², para actualizar a su gusto, con muchas posibilidades. Actualmente consta de 5 habitaciones, 4 de ellas dobles, y una individual. 2 baños completos más un aseo de cortesía. Amplio y luminoso salón comedor exterior a calle de 40m² con salida a terraza de 12m², y cocina office con zona de aguas y lavadero. Excelente finca clásica con servicio de portería y ascensor. Muy bien ubicado, a 5 m del Corte Inglés de María Cristina, cerca de comercios y transportes públicos. NO DUDE EN VISITARLO. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. ______________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
1.025.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-1990

MANUEL GIRONA; Fantàstic pis en finca de LA CLAU D'OR, de 160m². Tot exterior, alt i molt lluminós, amb doble orientació mar i muntanya. Consta de 3 habitacions dobles (antigament 4) amb armaris encastats, cadascuna d'elles amb sortida a la seva pròpia terrassa, una d'elles en suite amb vestidor. 2 banys complets més un lavabo de cortesia. Magnífic saló menjador amb llar de foc, des d'on accedim a una fantàstica terrassa de 15m² orientada a mar, i una àmplia cuina office de 20m² amb safareig i zona d'aigües. Disposa de calefacció individual de gas, aire condicionat i terres de parquet. Exclusiva finca amb servei de consergeria, doble ascensor i zones comunes. La venda d'aquest immoble es complementa amb 2 places de pàrquing grans en finca més traster inclosos en el preu. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. MANUEL GIRONA/ CAPITAN ARENAS; Fantástico piso en finca de LA LLAVE DE ORO, de 160m². Todo exterior, alto y muy luminoso, con doble orientación mar y montaña. Consta de 3 habitaciones dobles (antiguamente 4) con armarios empotrados, cada una de ellas con salida a su propia terraza, una de ellas en suite con vestidor. 2 baños completos más un aseo de cortesía. Magnífico salón comedor con chimenea, desde donde accedemos a una fantástica terraza de 15m² orientada a mar muy soleada, y una amplia cocina office de 20m² con lavadero y zona de aguas. Dispone de calefacción individual de gas, aire acondicionado y suelos de parquet. Exclusiva finca con servicio de conserjería, doble ascensor y zonas comunes. La venta de este inmueble se complementa con 2 plazas de parking grandes en finca más trastero incluidos en el precio. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. _____________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
785.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-2023

MAJOR DE SARRIA; Magnífic immoble finca clàssica amb ascensor de 162m², situat en ple Casc antic de Sarrià. Tercera planta exterior per actualitzar al seu gust, amb moltes possibilitats de reforma. Consta de 4 habitacions, tres d'elles dobles. 2 banys complets. Saló menjador de 35m², i una àmplia cuina office amb safareig, zona d'aigües i rebost. Disposa de calefacció individual de gas, i aire condicionat. Excel·lent ubicació, envoltat de comerços, carrers de vianants, terrasses, i al costat dels millors Col·legis Internacionals. Si voleu viure en el millor barri de Barcelona, i gaudir de tranquil·litat, aquest és el seu pis. SOL·LICITI INFORMACIÓ I NO DUBTI EN VISITAR. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. MAJOR DE SARRIA; Magnífico inmueble en finca clásica con ascensor de 162m², ubicado en pleno Casco antiguo de Sarriá. Tercera planta exterior para actualizar a su gusto, con muchas posibilidades de reforma. Consta de 4 habitaciones, tres de ellas dobles. 2 baños completos. Salón comedor de 35m², y una amplia cocina office con lavadero, zona de aguas y despensa. Dispone de calefacción individual de gas, y aire acondicionado. Excelente ubicación, rodeado de comercios, calles peatonales, terrazas, y al lado de los mejores Colegios Internacionales. Si quiere vivir en el mejor Barrio de Barcelona, y disfrutar de tranquilidad, este es su piso. SOLICITE INFORMACIÓN Y NO DUDE EN VISITARLO. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. _____________ AICAT Nº 8060.

Comprar
{{ slideInfo.current+1 }}/{{ slideInfo.total }}
399.000€
BARCELONA | Sarrià Comprar Piso en Sarrià, BARCELONA | 210-2059

Al exclusiu barri de Sarrià ens trobem aquest immoble de 80 m² aprox. Pis alt i orientat al mar, el que permet gaudir de sol i llum natural durant tot el dia. Consta de 3 habitacions, dues dobles, una d’elles amb sortida a balcó de 6 m², i una habitació individual. Lavabo complet reformat recentment amb plat de dutxa. Sala d’estar-menjador de 20 m² i cuina independent. Disposa de zona de safareig, aire condicionat, calefacció i finestres de pvc. Finca amb ascensor i molt pocs gestos de comunitat. Excel·lent ubicació, rodejada de comerços, supermercats, zones verdes i a prop del les millors escoles internacionals. OPORTUNITAT PER ZONA Y PREU. GRUP EXPOFINQUES, prestigi, professionalitat i innovació al seu servei. Som una companyia amb 25 anys d’experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps hem consolidat la nostra presència al sector, gràcies sobre tot al gran equip humà de professionals, que amb la seva labor diria aporten a la companyia la força i la eficiència que ens distingeix d’altres immobiliàries, som una companyia líder que treballa per a donar-vos servei, recolzament i ajuda. Més de 500.000 clients. --------------------------------- AICAT Nº8060. En el exclusivo barrio de Sarriá nos encontramos este inmueble de 80 m² aprox. Piso alto y orientado a mar, lo que permite disfrutar de sol y luz natural todo el día. Consta de 3 habitaciones, dos dobles, una de ellas con salida a balcón de 6m², y una habitación individual. Baño completo reformado recientemente con plato de ducha. Salón comedor de 20m² y cocina independiente. Dispone de lavadero, aire acondicionado, calefacción y ventanas de pvc. Finca con ascensor y muy pocos gastos de comunidad. Excelente ubicación, rodeado de comercios, supermercados, zonas verdes, y cerca de los mejores Colegios Internacionales. OPORTUNIDAD POR PRECIO Y ZONA. GRUPO EXPOFINCAS, prestigio, profesionalidad e innovación a su servicio. Somos una compañía con veinticinco años de experiencia en el mundo inmobiliario. Durante todo este tiempo hemos consolidado nuestra presencia en el sector, gracias sobre todo al gran equipo humano de profesionales, que con su labor diaria aportan a la compañía la fuerza y la eficacia que nos distingue de otras inmobiliarias, somos una compañía líder que trabaja para darles servicio, apoyo y ayuda. Más de 500.000 clientes. --------------------------------- AICAT Nº8060.

 
 

Lo sentimos, hoy tu búsqueda con estas características no ha obtenido resultados

Puedes modificar algún filtro, puede que tengas más suerte.

Este sitio web usa cookies analíticas con la finalidad de analizar las visitas de la web y la realización de estadísticas del sitio a través de Google Analytics. Si sigues navegando nos autorizas a su colocación. Saber más